REKLAMI GEÇ

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Öztürk, asaleten atandı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Öztürk, asaleten atandı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine vekaleten 2015 yılının Ocak ayı başında atanan Dr.Berna Öztürk, bu görevine asaleten atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2017 Perşembe, 20:35

Denizli’deki kamu hastanelerindeki başarılı çalışmasıyla dikkat çeken Berna Öztürk, Sağlık Bakanlığı tarafından asaleten Genel Sekreterlik görevine atandı.

2004-2009 döneminde AK Parti’den Denizli Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan Odak Tıp Merkezi’nin ortaklarından Dr.Şahin Öztürk’ün eşi olan Berna Öztürk, “2.5 yıl önce göreve atandığımdan bu yana kamu hastanelerindeki hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Berna Öztürk, 1993-1998 yılları arasında Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Merkezi’nde uzmanlık eğitimi aldı. 1999-2002 yılları arasında Denizli SSK Hastanesi ve Verem savaş Dispanseri’nde görev yapan Öztürk, 2002 yılından 2014 yılına kadar uzman doktor ve başhekim yardımcısı olarak görevde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı