REKLAMI GEÇ

Egzersiz programı başladı

Egzersiz programı başladı

Denizlili vatandaşlar artık daha bilinçli olarak spor ve egzersiz yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2010 Çarşamba, 15:18

Denizli Belediyesi’nin, Dünya Sağlık Örgütü ”Sağlıklı Kentler Projesi” kapsamında “Hareketli Yaşa, Egzersiz Yap, Ödülün Sağlık Olsun” sloganıyla düzenlenen etkinlikler, 7 Nisan’da yapılan yürüyüşle başlamıştı. Yürüyüşe; Bakanlar Faruk Nafiz Özak ve Selma Aliye Kavaf’ın yanı sıra Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, daire müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

Vatandaşlar, bu proje sayesinde Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu uzmanları eşliğinde egzersiz yapma imkanı buluyorlar. Uzmanlar egzersizlerin kurallara uygun ve doğru bir şekilde yapılması gerektiğini ve herkesin egzersiz gereksiniminin bir diğerinden farklı olduğunun kavranması gerektiğini vurguluyorlar.

Haftada 2 gün olarak planlanan egzersiz programında bireyin yaşı, kondisyon düzeyi, sağlık durumu gibi çok çeşitli değişken göz önünde bulunduruluyor. Spor programlarına katılmak isteyen vatandaşlar, her Salı ve Perşembe günü saat 08.00-09.00 arasında İncilipınar Parkı’na, 09.00-10.00 saatleri arasında da Fatih Pazaryeri Etüt Merkezi’ne gidebilirler. Ayrıca Cumartesi-Pazar günleri saat 08.00–09.00 arasında Çamlık Parkı’nda ve 09.30-10.30 saatleri arasında Dokuzkavaklar Hasan Güngör Spor Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenen egzersiz programına katılmak mümkün.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı