REKLAMI GEÇ

ÖZTÜRK’E BİR YUMAK TEŞEKKÜR

ÖZTÜRK’E BİR YUMAK TEŞEKKÜR

PAÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Öğrencileri ve Bölüm Başkanı, Meme Kanseri farkındalık ayı nedeni ile kendilerine verdiği destek için İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2018 Salı, 12:10

‘Bir Yumak Umut’ Projesi ile Meme Kanseri’nde farkındalık yaratan Pamukkale Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Koyuncu Okca ile öğrencileri projelerine destek veren Denizli Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’e teşekkür ziyaretinde bulundu.


PAÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Koyuncu Okca ile projeye destek veren öğrenciler, 1-31 Ekim Meme Kanseri farkındalık ayı nedeni ile bu yıl Bayramyeri ve Delikliçınar Meydanı’nda düzenledikleri etkinliklerde Denizli Sağlık Müdürlüğü destek verdi.

Sağlık Müdürlüğü’nün işbirliği yapmasından mutluluk duyduklarını belirten proje yöneticileri ve öğrenciler Denizli Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’e teşekkür belgesi verdiler, el örgüsü battaniye hediye ettiler. Denizli Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, kanser taramalarını arttırmak ve kanserde erken tanının yaygınlaşması için ‘Pembe Şehir’ projesi başlattıklarını ama her türlü projeye de her zaman desteğe hazır olduklarını ifade ederek, ‘Bir Yumak Umut Projesi’ne de müdürlük olarak katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı