REKLAMI GEÇ

SAĞLIKÇILAR FEDAKARLIĞA HAZIR

SAĞLIKÇILAR FEDAKARLIĞA HAZIR

Döviz kurlarındaki suni artış toplumun her kesiminin gündeminde. Denizli’de sağlıkçılar da küresel sömürgeye karşı tavrını ortaya koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2018 Salı, 15:14

Son dönemde döviz kurlarındaki artış ve buna gerekçe olan siyasi baskı sağlık sektörü çalışanlarının da gündemindeydi. Sağlık Sen Denizli Şubesi üyeleri sendika binasında ABD’ye hedef alan hükümete destek veren bir toplantı gerçekleştirdi.

Şube Başkanı Metin Yüksek Koçoğlu önderliğindeki toplantıda Sağlık Sen üyeleri taşıdıkları pankartlarla sömürgeci küresel güçlere mesaj verdi.

Şube Başkanı Koçoğlu yaptığı açıklamada sağlık çalışanlarının büyük ve güçlü bir Türkiye için daha fazla emek ve üretim için söz verdiklerini belirterek, ” Ülkemizin ve milletimizin yararı için alınan kararların arkasında olacağımızı, küresel sermayenin baskılarına boyun eğmeyeceğimizi bütün dünyaya ilan ediyoruz” dedi.

Sloganlarla kesilen konuşmasında ABD’yi hedef alan Koçoğlu, “Sağlık-Sen olarak; milli ekonominin yerli üretim, yerinde tüketim anlayışı ile güçleneceğine inanıyoruz.  Yeni Türkiye’de, sağlık milli ekonominin lokomotifi sektörlerinden biri olacak. Tıbbi cihazda, ilaçta, aşıda, Büyük ve Güçlü Türkiye’ye yakışan yerlileşme ve yerelleşme, hedeflerimiz var. Özellikle sağlık turizminde dünya liderliği hedefimiz var.  Bu hedefler gerçekleştiğinde dünyaya sağlık hizmeti, sağlık teknolojisi, sağlık bilgisi ihraç eden lider ülke olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı