REKLAMI GEÇ

DEDA, DENİZLİ’NİN SEÇİMİNİ KAPAĞA TAŞIDI

DEDA, DENİZLİ’NİN SEÇİMİNİ KAPAĞA TAŞIDI

Denizlili usta gazeteci Ahmet Deda’nın yayın danışmanlığını yürüttüğü Egeyön Dergisi, Denizli için özel bir sayı hazırladı ve kentte seçimin nabzını tuttu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2018 Salı, 15:57

Denizlili gazeteci Ahmet Deda’nın yayın danışmanlığını yürüttüğü Egeyön Dergisi, Denizli için özel bir sayesi çıkardı. Egeyön Politika adıyla çıkan sayıda genel yönetmen Derviş Can Deda imzası ve Ahmet Deda’nın analizleriyle kentte seçimin nabzı tutuldu.

Denizli’de miting gerçekleştiren Ak Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve İyi Parti lideri Meral Akşener analizlerinin yar aldığı çalışmada partilerin il başkanları ile milletvekili adaylarının görüş ve analizlerine de yer verildi.

İlk kez ittifak isimlerinin yer alacağı oy pusulaları, vatandaşın nasıl oy kullanacağı ve dikkat etmesi gereken konulara ilişkin de detaylı bir araştırma Egeyön Politika içinde yer buldu.

Denizli’de dağıtımına başlanan derginin online adresi de ziyaretçi akınına uğradı. Genel Yayın Yönetmeni Can Deda okurların egeyondergisi.com adresinden dergi içeriğine ulaşabileceklerini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı