REKLAMI GEÇ

Teknik kadro tamamlandı

3. Lig’de mücadele edecek olan Denizli Belediyespor’da yeni sezonda görev yapacak olan teknik ekip ekipteki isimler netleşti. Kadroda yeni olarak Ali Müslim Oğraş ve Hasan Şermet yer alıyor

/ DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2007 Cuma, 00:00

Denizli Belediyespor’da yeni sezonda görev yapacak teknik ekip belirlendi. Geçen sezon ikinci devre ortasında takımın başına getirilen Ali Yalçın ile yola devam edecek olan kırmızı-beyazlılarda yine geçen yıl yardımcı antrenörlük yapan Hakan Dolutaş aynı görevine devam edecek. Geçtiğmiz sezon yeni Mahalle Kültürspor’da antrenörlük yapan Hasan Şermet Ali Yalçın’ın yeni yardımcısı oldu. Denizli Belediyespor’dan ayrılan ve Giresunspor’a giden kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal’dan doğan boşluk ise Çorumspor’da çalışan eski Denizlisporlu kaleci Ali Müslim Oğraş ile dolduruldu. Tuncer Gökçe ise yeni sezonda maç izleme antrenörü olarak çalışacak.1995-1998 yıllarında birlikte futbol oynayan Yalçın, Dolutaş, Şermet ve Oğraş yıllar sonra bu kez Denizli Belediyespor’un başarısı için bir araya geldiler. Teknik ekipte uyumun çok önemli olduğun u söyleyen Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Ali Yalçın, ‘Bu sezon daha önce Denizlispor’da birlikte futbol oynayan 4 isim olarak bir aradayız. Bu birlikteliğimizi başarıyla taçlandırmak istiyoruz’ dedi.

Denizlispor PAF-Denizli Belediye

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına devam eden Denizli Belediyespor ilk hazırlık maçınıCumartesi sabahı Denizlispor PAF takımıyla oynayacak. Altyapıdan çıkan, Denizli amatöründen davet edilen ve denenmeye gelen oyuncuların durumlarını görmek isteyen kırmızı-beyazlı teknik ekip Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde sabah saat 09.15’de oynanacak olan maçta gençlerle ilgili kararı verecekler. Kırmızı-beyazlılar Pazar gününü dinlenerek geçirdikten sonra çalışmalara Pazartesi günü devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı