REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR, SÜPER LİG’E BERABERLİKLE VEDA ETTİ

DENİZLİSPOR, SÜPER LİG’E BERABERLİKLE VEDA ETTİ

Denizlispor, Gaziantepspor’la 1-1 berabere kalarak Turkcell Süper Lig’i tamamladı.

/ DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2010 Cumartesi, 21:55

10 sezondur mücadele ettiği Turkcell Süper Lig’e 3 hafta önce veda eden Denizlispor, ligin son maçında rahat konumdaki Gaziantepspor’u konuk etti. Çok az sayıda taraftarın izlediği karşılaşmada, ilkönce mağlup duruma düşen yeşil-siyahlılar, 90. dakikada son haftaların golcü oyuncusu Ahmet Cebe’nin ayağından bulduğu golle maçı berabere tamamladı.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligin son maçı olması sebebiyle düşük bir maç oynandığını belirterek, “Üstün olan ve gol pozisyonuna fazla giren Denizlispor’du. Ama maçı berabere tamamladık. Denizlispor açısından olumsuz bir sezon geride kaldı. Çünkü küme düştü. Denizli şehrinin Denizlispor’a ihtiyacı var. Denizli’nin en büyük değeri Denizlispor ve herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Ben ligin 13. haftasında geldim. Geldiğim günden bugüne kadar Denizlispor’a gösterilen ilginin yetersiz olduğunu gördüm. Maddi anlamda çok büyük sıkıntılar çeken bir takım. Burada işini en düzgün yapanlar futbolcular oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Denizli, Süper Lig’de olması gereken bir şehir. Burada büyük bir birliktelik oluşturulması lazım. Basından iş adamlarına, validen belediye başkanına, yönetime kadar beraberlik oluşturulup Denizlispor’u tekrar Süper Lig’e çıkarmak zorundalar” dedi. Denizlispor’daki görevinden ayrılan Hakan Kutlu, basın toplantısının ardından basın mensuplarıyla da tek tek vedalaştı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, her iki takım için de üzerlerinde baskı olmayan bir maç oynandığını belirterek, “Biz ilk yarıda iyi oynadık. Devre arasına aslında önde girmemiz gerekiyordu çünkü daha iyi pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda Denizlispor reaksiyon gösterince biz biraz geri çekildik. Son dakikada gelen golle gelen beraberlik iki ekip için de hakedilmiş bir puan” dedi.

Gaziantepspor’daki son maçına çıktığını ifade eden Jose Couceiro, “Medyaya böyle bir şey yansıdı çünkü. Şu anda yönetimle anlaşmaya çalışıyoruz. Gaziantepspor Kulübü’ne şu ana kadar geçirdiğim zaman için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcu Fatih Yiğen, ligden düştükleri için büyük üzüntü duyduklarını belirterek, “Taraftarlarımıza böyle kötü bir sezon yaşatmak istemezdik. Çok üzgünüz. Artık lig bitti. Seneye Bank Asya 1. Lig’de oynayacağız. Gelecek sezon bu yıl yaptığımız hataları yapmayarak tekrar Süper Lig’e çıkmamız gerekiyor dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı