REKLAMI GEÇ

Denizlispor U13 vizeyi aldı

Denizlispor U13 vizeyi aldı

Denizli U 13 Ligi’nde mücadele eden Denizlispor U 13 Takımı, 101 gol kaydederek hem “en çok gol atan takım” unvanını aldı hem de ligin bitimine bir hafta kala play-off vizesini kaptı.

/ DENİZLİHABER / 3 Haziran 2010 Perşembe, 16:41

U13 Ligi’nde A Grubu’nda mücadelesini sürdüren Denizlispor U 13 Takımı, son maçında Denizligücü’nü 5-1’lik skorla mağlup ederek, grubunda lider durumda play-off’a çıkma başarısını gösterdi. Aynı gruptan ikinci olarak çıkan PAÜ Gençlikspor ve B Grubu’nda Denizli Belediyespor ile Denizli Eğitimspor Takımları, final grubu maçlarına katılmaya hak kazandı.

Denizlispor U13 Takımı Teknik Sorumluları Aydın Dizman ve Faruk Işık, sporcularını başarılarından dolayı kutlayarak, ligi galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi. Aydın Dizman, “Önümüzdeki play-off engelini aşarak ilimizi U13 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edeceğimize inanıyoruz. Denizlispor olarak bu sene altyapıda kazanılan başarılara bir yenisini daha eklemek arzusundayız” dedi. Bunu başaracak güçte olduklarını vurgulayan Dizman, ekip olarak şampiyonluğu hak ettiklerini sözlerine ekledi.

Denizli U 13 Ligi’nde son hafta maçları, 8 Haziran Salı günü oynanacak. Genç Horozlar, son maçında Denizli Telekomspor ile Zafer Katrancı Tesisleri’nde saat 19.15’de mücadele edecek.
Maçlar sonucunda gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlar, tek maçlık play-off’ta mücadele edecek. Mücadeleden galibiyetle ayrılan takım, Denizli’yi U13 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı