REKLAMI GEÇ

Denizlispor’dan Tokat’a yalanlama

Denizlispor’dan Tokat’a yalanlama

Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada 01 Nisan 2008 tarihinde Milliyet Gazetesi’nde yayınlanan Metin Tokat’ın köşe yazısı “Başkan tatilde, futbolcular boykotta!” yazısının tamamen gerçek dışı olduğu bildirildi.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Denizlispor Kulübü, 01 Nisan 2008 tarihinde Milliyet Gazetesi’nde yayınlanan Metin Tokat’ın köşe yazısı “Başkan tatilde, futbolcular boykotta!” yazısının tamamen gerçek dışı olduğunu açıkladı. Başkan İpek ise Tokat’ın yazısı ile ilgili yaptığı açıklamada “Nezaket sınırlarını aşmanın ötesinde adap sınırlarını da aşan söylemler sadece Denizlispor camiasın değil tüm spor kamuoyunu da zarar verir” dedi. İpek “Ben şu anda görevimin başındayım hala aktif olarak bu camianın bir parçasıyım. Nasıl Denizlispor bu zamana kadar ayakta kaldıysa, bundan sonrada başı dik olarak ayakta kalacaktır. 40 yılı aşkın süredir ligde olan Denizlispor ailesinin lideri olmanın verdiği sorumluluğu dün olduğu gibi bugünde taşıyacağım Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Talat Tokat zamanında da futbol kamuoyunun içindeydim, Metin Tokat zamanında da aynı camianın içindeyim ama siz baba – oğul olarak şu

anda Neredesiniz? Türk futbolunun neresindesiniz?” diye sordu.

İşte Tokat’ın tepki çeken yazısı

“Başkan tatilde, futbolcular boykotta!

“Ali İpek, yıllardır Denizlispor Kulübü’nün başkanlığını yapıyor. Geçen yıllarda, takımı küme düşme potasına gelince “Çantacılar dolaşıyor. Küme düşsek de, düşmesek de sezon sonu kimler olduğunu açıklayacağım” dedi. Ancak lig bitimi, tüm ısrarlara rağmen konuşmadı. Yabancı oyuncuların transferi sırasında ödenen paralarla ilgili gazetelerde ve televizyonlarda hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak da gündemi hep meşgul etti. Tartışmalar üzerine yönetim kurulunda istifa eden yöneticiler oldu. Denizlisporlu futbolcular hafta arası yapılması gereken idmanları paralarını alamadıkları için boykot ediyorlar. Başkan ise o sırada takımının yaşadığı sorunları bir kenara bırakarak, Milli Takımımıza hiçbir katkısı olmayan maçı izlemek üzere Rusya’ya gidiyor. Dönüşte futbolcularla konuşuyor ama onları ikna edemiyor. “Sözümün dinlenmediği yerde durmam”  diyerek istifa ediyor. Ne kadar kolay! Böylece kaçıyor. Hâlbuki! Sorumluluk makamında bulunan insanlar çözüm üretmek zorundadır. Çözüm üretemeyenler de problemin bir parçası olduklarını unutmamalıdır. Maç bitimi ekranlarda futbolcuları, teknik kadroyu ara sıra da hakemleri, alınan kötü sonuçlardan sonra gayet rahatlıkla eleştirebiliyor. Ama başkan olarak yapması gerekenleri yapmak yerine bırakıp gidiyor. Ne diyelim? Başkan olmak, sadece görüntü vermek, hava atmak değil! Kulübün gelirlerini artırıcı projeler bulmak ve kriz anlarında çözüm üretmektir”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı