REKLAMI GEÇ

Gençlerin oyunu Başkan İpek’i mutlu etti

Fortis Türkiye Kupası D grubu ilk maçında deplasmanda Galatasaray’a 2-1 yenilen Horoz’da mağlubiyetin üzüntüsünü gençlerin üstün performansı unutturdu. Başkan Ali İpek, “Geleceğin yıldızları iyi oynadı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Kasım 2007 Cumartesi, 01:00

Fortis Türkiye Kupası D grubu ilk maçında deplasmanda Galatasaray’a 2-1 yenilen Horoz’da iyi mücadeleye rağmen yenilmenin üzüntüsü yaşanıyor. Başkan Ali İpek gençlerin mücadelesinden memnun olduğunu söylerken, “Geleceğin yıldızları iyi oynadı. Pazar günü oynadığımız maçın aksine üstün olan taraf bizdik. Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Ancak genç oyuncular Denizlispor’a ne kadar faydalı olacaklarını gösterdi. Galatasaray’a oyun üstünlüğü vermedi. Maç boyunca her türlü olumlu hareketi yaptı. Denizlispor gençleriyle önümüzdeki sezonlara damgasını vuracak” dedi. Hafta sonunda oynanacak Gençlerbirliği maçının çok önemli olduğu ifade eden Başkan İpek,’’Bizim için önemli olan ligde Gençlerbirliği maçı. Ankara deplasmanından mutlaka puan almalıyız. Tüm konsantrasyonumuzu o maça veriyoruz.’’ diye konuştu.

Kurtar:’’Hakeme Yenildik.’’

Teknik Direktör Güvenç Kurtar ise maçtan sonra hakem Vedat Yüksel’i eleştirdi. Kurtar,’’Hakem inanılmaz kararlar verdi. Sadece penaltı pozisyonuna bakıp değerlendirmiyorum. Maçın genelinde hep yanlış kararlar verdi. Bize faul vermesi gerekirken oyunu devam ettiriyor. Bu top bize atak oluyor. Kornere çıkan topa aut diyor. Yine bize atak oluyor. Yani bu genç oyunculara hakem gösterdiği yönetimle zaten ‘’Siz mağlupsunuz’’ dedi. Bunlar genç oyuncu hakemböyle yanlış karar verirse akıllarına ‘’kırmızı kart gösterecek, penaltı verecek’’ düşüncesi geliyor. Hakem 70 kez Galatasaray lehine çaldıysa 30 kez bizim lehimize çaldı. Böyle olmaz. Ancak genç oyuncularımın performansından memnunum. Şahsiyetli futbol oynadık. Oyunu açtık, pas yaptık, oyunu ters çevirdik ama kaybettik. ‘’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı