REKLAMI GEÇ

İlk İmza Selahattin’den

İç transfer çalışmalarına başlayan Denizlispor’da ilk imza Selahattin Kınalı’dan geldi. Boş mukaveleye imza atan tecrübeli futbolcu, “Denizli’yi ve Denizlispor’u çok seviyorum. Futbolu burada bırakacağım” dedi.

/ DENİZLİHABER / 27 Haziran 2007 Çarşamba, 00:00

Yeni sezon yaklaştıkça transfer çalışmalarına hız kazandıran Denizlispor, iç transferde ilk atağını Selahattin Kınalı ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak yaptı. Kulüp Binası’nda yapılan imza töreninde, Denizlispor yönetimi adına Kulüp Menajeri Özhan Çetin bulunurken, takım kaptanı Yusuf Şimşek de, imza töreninde hazır bulurdu.

İç transferde artık daha atak olacakları bir dönemin başladığını söyleyen Çetin, yeni sezonda daha başarılı bir futbol sergileyeceklerine de inandığını belirtti. Çetin, “Selahattin geçen sene talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Bu yüzden de tam anlamıyla takıma adapte olamadı. Ama önümüzdeki sezon bu açığını kapatacağını düşünüyorum. Zaten kendisi de boş mukaveleye imza atarak takımımıza ne kadar güvendiğini açıkça belli etmiştir. Rakamı daha sonra başkanımız belirleyecek. Şu anda iç transferde Thomas dışında herkes tamam gibi. Ama Thomas’ın diş sağlığıyla ilgili bazı problemleri vardı. Onu atlattıktan sonra aramıza katıltacağına inanıyorum” dedi. Atılan imzanın ardından Selahattin, Denizlispor bayrağıyla objektiflere poz verdi.

Kaptan Yusuf ise transfer ve takım hakkında şunları söyledi: “Ben bu takımda olmaktan çok mutluyum ve takımımı da çok seviyorum. Geçen sezon zor günler geçirdik, ama alnımızın akıyla bu zor günlerden de çıkmasını bildik. Bu sene lige iyi bir başlangıç yapacağımızı ve başarılı bir şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı