REKLAMI GEÇ

Badem, Kolej’de

Badem, Kolej’de

Türkiye’de basketbol denilince İsmet Badem akla gelir. Hatta dünyada basketbolun on adamından biridir İsmet Badem. Ve İsmet Badem 1480. seminerini Denizlispor Koleji’nde verdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Seminerden ziyade hoş bir sohbet ve söyleşi biçiminde geçen saatler, dakika gibi geldi dinleyenlere. İlerlemiş yaşına rağmen sporla iç içe olmasından ve sağlıklı bir yaşam sürmesinden kaynaklanan dinçliği üzerinde taşıyan Badem, dünyanın dört bir yanında yaşadığı kareleri, sporu, sevgiyi, doğal yaşamı ve hatta şiiri anlattı ve paylaştı dinleyenleriyle.

Fanatik Basketbol Gazetesi’ni tam 15 yıl çıkaran Badem, 12 Dev Adam Basketbol Okulları projesiyle de basketbolu, sevgi ve yaşam biçimiyle kaynaştırarak Milli Basketbolcu Samer Şenbayrak’< ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Türkiye’nin dört bir yanında anlatıyor.

Denizlispor Koleji’ndeki konuşmasında çoğu zaman yaptığı esprilerle dinleyenlerini gülmekten kırıp geçiren İsmet Badem, bazen de felsefi içerikli şiirleriyle de dinleyenlerini coşturdu.

Okulu ziyareti dolayısıyla Denizlispor Okulları Genel Müdürü İsmail Günseven tarafından plaket ve çiçekler sunulan Badem, okul yönetimine, öğretmenlere ve onu dinleyen öğrencilere söyleşiden duyduğu memnuniyetini dile getirerek okuldan ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı