REKLAMI GEÇ

Artık Mekikler’in de bir stadı olacak

Artık Mekikler’in de bir  stadı olacak

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yapımı devam eden Tavas stadında incelemelerde bulundu. 3. Lig temsilcisi Kızılcabölükspor, maçlarını Tavas Şehir Stadında oynayacak.

/ DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2013 Salı, 10:27

Denizli’nin 3 Lig temsilcisi Kızılcabölükspor maçlarının oynanacağı Tavas Şehir Stadında çalışmalar devam ediyor. 3. Lig maçlarına hazırlanan stat çalışmalarını yerinde inceleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, spor-toto 3.ligin yeni ekibi Kızılcabölükspor’un maçlarını Tavas’ta oynaması için yapılması gereken saha iyileştirmesi için de ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.

İbanoğlu “Kızılcabölükspor’un maçlarını Tavas’ta yapması bizce de uygun. Kızılcabölükspor yönetiminin de talebi bu doğrultuda, iyileştirme ile ilgili tespitlerde bulunduk. Sorunun çözülmesi için çalışacağız”dedi.

Kızılcabölük belediye başkanı ve Kızılcabölükspor onursal başkanı Abdülkadir Uslu ise “Maçlarımızı Tavas’ta yapmak için bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ancak aşamadığımız konularda Spor il müdürümüzün desteğine ihtiyacımız var. Bu çalışmanın Tavas sosyal hayatına ve ekonomisine katkıda bulunacak bir yatırım olarak görüyorum. İl genel meclisi üyesi Hasan Baloğlu da aynı hassasiyetlerden dolayı burada, hep birlikte eksiklikleri tamamlayabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Kızılcabölükspor’un yer aldığı spor toto 3. Lig maçları 1 Eylül’de başlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı