REKLAMI GEÇ

PAÜ, sağlık turizmine katkı verecek

PAÜ, sağlık turizmine katkı verecek

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Turizm Haftası nedeniyle “Sağlık Turizmi” konulu panel düzenledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, “Denizli’de sağlık turizmine katkı sağlayacak projeler üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2017 Çarşamba, 16:42

PAÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Turizm Haftası nedeniyle “Sağlık Turizmi” paneli düzenlendi. Okul konferans salonunda gerçekleşen panele Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Panel öncesi açılış konuşması yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, Denizli’nin sanayi kenti olması kadar turizm alanında da söz sahibi bir il olduğunu belirterek, “PAÜ olarak Denizli’de sağlık turizmine katkı sağlayacak projeler üzerinde çalışıyoruz. Antik kentler ve termal turizmin yanında sağlık turizminin de geliştirilmesi gerekiyor. Bunu başarırsak, Denizli’de yılın 12 ayı turizm olur” dedi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Berna Öztürk “Kamu Hastanelerinde Sağlık Turizmi Uygulamaları”, Denizli Sosyal Bilimler Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Nuray Selma Özdipçiner “Sağlık Turizmi”, Nobel Tıp Merkezi Müdürü Uzm. Dr. Turgay Sehil ise “Pamukkale’de Kür ve Rehabilitasyon” adlı sunumlarını gerçekleştirdi.

Panel sonunda Vali Yardımcısı İsmail Soykan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, panelistlere plaket ve çiçek takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı