REKLAMI GEÇ

Vali Hasan Karahan: “Bu destan asla unutulmayacak”

Vali Hasan Karahan: “Bu destan asla unutulmayacak”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlayan Vali Hasan Karahan, “Aziz Milletimiz ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2018 Pazar, 08:00

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 2. yıldönümü nedeni ile mesaj yayınlayan Vali Hasan Karahan, “Milletimizin verdiği büyük kahramanlık destanı ise asla unutulmayacak ve daima yaşatılacaktır” dedi.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine kararlı adımlarla yürürken, 15 Temmuz’daki darbe girişimi ile adımların önünün kesilmesi istendiğini belirten Vali Karahan, Türk milletinin buna geçit vermediğini söyledi. Vali Karahan, “Aziz Milletimiz, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla çıktıkları sokaklarda, yurdun dört bir köşesinde tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimi vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canı pahasına engelleyerek ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır” dedi.

Türk milletinin yapmış olduğu kahramanlığı unutulmaması gerektiğini belirten Vali Karahan, “Darbe girişiminin ilk anlarından itibaren açık ve net bir şekilde milli iradeden ve demokrasiden yana tavır koyarak Kuva-yi Milliye ruhunu yeniden yaşatan Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunları Denizlili vatandaşlarımıza da bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Ecdadımızın tarihte gösterdiği şanlı mücadele, milletimizin 15 Temmuz gecesi tüm farklılıklarını geride bırakarak tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri etrafında birleşerek yaptığı kahramanlıklar yaşadığımız badireleri atlatmamızda ve istikbale yürüyüşümüzde bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Mesajında 15 Temmuz şehitlerini de unutmayan Vali Karahan, “Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan Gazilerimize ise sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı