REKLAMI GEÇ

Kölgesiz ailesi mini İstanbul Barosu gibi oldu

Kölgesiz ailesi mini İstanbul Barosu gibi oldu

İstanbul EGE-BİR Genel Sekreteri Buldanlı Avukat Alaiddin Kölgesiz’in eşi ve kardeşinin ardından kızı da avukatlık cübbesini giydi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2017 Perşembe, 09:23

Denizli ile ilgili hemşerilik faaliyetlerinin İstanbul’daki en aktif üyelerinden biri olan Avukat Alaiddin Kölgesiz ailesinin meslek seçimiyle de dikkat çekiyor.

İstanbul Barosu’nun 30 yılı aşkındır üyesi olarak avukatlık hizmetini yürüten ve mesleğini Kölgesiz kendisi gibi avukat olan eşi Ayşegül Kölgesiz ile birlikte kurduğu Kölgesiz Hukuk Bürosu’nda sürdüren Alaiddin Kölgesiz’in avukat cübbeli aile ferdi kervanına kızı da katıldı.

ANNE BABASININ YOLUNDAN GİTTİ
Kölgesiz’in eşi Ayşegül Kölgesiz ve kız kardeşi Raziye Kölgesiz’in ardından kızı Ayşenur Kölgesiz de yemin ederek cübbe giydi. 24 yaşındaki Ayşenur Kölgesiz İstanbul Kültür Üniversitesi’nden bir yıl önce mezun oldu. İstanbul’daki uluslararası bir hukuk bürosunun yanı sıra Düseldorf’ta stajını tamamlayan Kölgesiz, geçtiğimiz günlerde düzenlenen cübbe töreniyle resmen avukat oldu.

AMACI YURTDIŞINDA ÇALIŞMAK
Ailenin yeni hukukçu ferdi Ayşenur Kölgesiz, yurt dışında çalışma planı kuruyor. Bu nedenle stajının bir kısmını yurtdışında yaptığını dile getiren çiçeği burunda avukat, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor. Ayşenur Kölgesiz, üniversite yıllarında Birleşmiş Milletler projeleri dair çok sayıda yurtdışı projede çalıştı.

GELENEĞİ O BOZACAK!
Alaiddin-Ayşegül Kölgesiz çiftinin diğer kızları olan lise 2. Sınıf öğrencisi Hande Eda, ailenin hukuku tercih etmeyen tek üyesi. Kölgesiz ailesinin en küçük ferdi doktor olmayı hayal ediyor. Kölgesiz’lerin hukukçu geleneğini bozacağa Hande Eda, estetik cerrahı olmak istiyor.

DUYGULARINI DENİZLİHABER’E ANLATTI
Duygularını Denizlihaber.com’la paylaşan Avukat Alaiddin Kölgesiz, “Yetiştirdiğimiz evlatlarımız inşallah vatana millete ve insanlığa faydalı olan, iyi hukukçular olur. Biz yıllardır eşim ve kız kardeşimle bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim mücadelemiz adaletin mücadelesidir” diye konuştu.

AKTİF BİR HEMŞERİMİZ
Avukat Kölgesiz, İstanbul’da Buldanlıların bir araya gelmesini sağlayan aktivitelerle adını duyurdu. İstanbul Buldanlılar Derneği Başkanlığı görevinin yanı sıra EGE_BİR Genel Sekreterliği görevini de yürüten Kölgesiz, tam bir Denizli aşığı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı