REKLAMI GEÇ

Mustafa Alp bebek yaşam savaşını kaybetti

Mustafa Alp bebek yaşam savaşını kaybetti

DRT’nin ve Denizli medyasının sevilen isimlerinden biri olan Fedai Oruç, erken doğduğu için kalbinde problem oluşan Mustafa Alp’i tüm çabalarına rağmen yaşatamadı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin devreye girmesiyle ambulans uçakla İstanbul’a sevki dahi sağlanan Mustafa Alp, yaşam mücadelesini kazanamadı. Minik beden bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2018 Cumartesi, 15:29

Herkes onu Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ricasıyla Sağlık Bakanlığı’na bağlı ambulans uçakla İstanbul’a götürülürken tanıdı. DRT’nin ve Denizli medyasının sevilen isimlerinden Fedai Oruç’un 1 aylık bebeği Mustafa Alp, erken doğmuş, bu nedenle kalbinde büyük bir problem oluşmuştu.

Denizli’nin sağlık koşulları Mustafa Alp bebeğin kurtarılma sı için yeterli koşula sahip değildi. Araştırıldı, benzer sorunlara İstanbul’da tıbbi operasyonla müdahale edildiği öğrenildi. Ancak yalnızca 2 kilo 200 gram olan Mustfa Alp karayoluyla İstanbul’a sevk edilemeyecek kadar kötüydü. Devreye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci girdi, Mustafa Alp bebek Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçağıyla İstanbul’a taşındı.

Kalp sorunu nedeniyle gerçekleştirilecek ameliyat için en az 2,5 kilo olması gereken Mustafa Alp bebek özel bir hastanede müşahede altına alındı. Ancak Mustafa Alp bebeğin minik kalbi ameliyatı bekleyecek güçte değildi.

Önceki gece yaşamını yitiren Mustafa Alp için bugün Asri Mezarlık camiinde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene acılı anne baba Elif ve Fedai Oruç’un akraba ve yakınlarının yanı sıra Oruç’un Denizli medyasından çok sayıda meslektaşı katıldı.

Minik Mustafa Alp bebeğin cenazesi, Asri Mezarlık Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı