REKLAMI GEÇ

Borçlu taradı, yaralı halde hastaneye ulaştı

Borçlu taradı, yaralı halde hastaneye ulaştı

Alacak davasında kan aktı. Borçlu olduğu ve kendisini icraya veren M.B.yi takip eden saldırgan, Bakırlı yakınlarında seyir halindeki otomobili taradı. Direksiyon başındaki sürücü başına ve vücudunun çeşitli bölgelerine saçma isabet etmesine rağmen direksiyonu bırakmadı, kendi imkanlarıyla hastaneye ulaşmayı başardı. Bilinci açık olan yaralı M.B. tedavi altına alınırken, saldırgan kısa süre içinde yakalandı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2016 Perşembe, 12:30

Denizli-İzmir Yolu, Bakırlı kavşağı yakınlarında yönetimindeki 20 V 5807 plakalı aracı ile seyreden M.B. (52) silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz saldırgan otomobilin sol tarafından kurşun yağdırdı.

denizli-bakirli-kursunlama-yarali-ic

YARALANDI, DİREKSİYONU BIRAKMADI
Av tüfeğiyle açılan ateş otomobilin camını patlattı, saçmalar sürücü M.B.nin başına ve vücudunun çeşitli bölgelerine isabet etti. Direksiyon başında olmasına rağmen otomobilin kontrolünü kaybetmeyen yaralı hızla olay yerinden ulaştı ve kanlar içinde kalmasına rağmen Denizli Devlet Hastanesi’ne kundi imkanlarıyla ulaşmayı başardı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI
Kanlar içinde hastaneye gelen M.B. acil servise alındı ve doktorlar müdahale etti. Bilinci açık olan ve tetkikleri gerçekleştirilen yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

SALDIRGANLAR KISA SÜREDE YAKALANDI
Silahlı saldırının ardından harekete geçen polis, kısa süre içinde saldırgana ulaşmayı başardı. Saldırgan gözaltına alınırken, olayın alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı anlaşıldı. Saldırganın borçlu olduğu M.B.nin kendisini icraya vermesi nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edildi. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı