REKLAMI GEÇ

Askerde kalmayı kendisi tercih etti

Askerde kalmayı kendisi tercih etti

Şehit oğlunu almak için Çardak Havaalanı’na giden acılı baba Cevdet Uygun, “Vatan sağolsun. Oğlum askerden sonra orduda kalmayı kendisi tercih etmişti” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2016 Pazartesi, 14:18

Hatay’ın Yayladığı ilçesinde kaçakçılar tarafından şehit edilen Sözleşmeli Er Mustafa Uygun’un uçakla memleketi Denizli’ye gönderilen cenazesini karşılamak üzere ailesi, yakınları ve Denizlililer Çardak Havalimanı’na geldi.

denizli-mustafa-uygun-sehit-babasi-aciklama-yapti-vatan-sagolsun-ic-1

Ayakta durmakta güçlük çeken ve yakınlarının yardımıyla yürüyebilen anne Kezban Uygun, VIP salonuna alındı. Burada sağlık ekipleri fenalık geçiren acılı anneye müdahalede bulundu.

Metanetini korumaya çalışan baba Cevdet Uygun ise yakasına şehit oğlunun fotoğrafının takılmasının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Oğlum askerlikten sonra orduda kalmayı kendisi tercih etti. İki ay önce nişanlanmıştı. Düğün tarihini belirleyememiştik. Ne diyeceğimi bilemiyorum, acımız büyük. Vatan sağolsun, Türkiye sağolsun. Şehit oğlum atamasının Güneydoğu Anadolu’ya yapılmasını istiyordu. İlk ataması Hatay’a yapıldı” diye konuştu.

denizli-mustafa-uygun-sehit-babasi-aciklama-yapti-vatan-sagolsun-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı