REKLAMI GEÇ

BAŞKANIN BULUNDUĞU ARAÇ KAZA YAPTI: 6 YARALI

BAŞKANIN BULUNDUĞU ARAÇ KAZA YAPTI: 6 YARALI

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında aralarında Kocabaş Belediye Başkanı Muzaffer Taşgeldi’nin de olduğu 6 kişi yaralanırken, ekipler yağmur altında yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2010 Çarşamba, 18:05

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında aralarında Kocabaş Belediye Başkanı Muzaffer Taşgeldi’nin de olduğu 6 kişi yaralanırken, ekipler yağmur altında yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Edinilen bilgiye göre, saat 16.30 sıralarında Denizli Pamukkale yolu Korucuk Mahallesi yakınlarında, Sebahattin Mutlu (48) yönetimindeki 34 PU 785 plakalı minibüs ile karşı yönden gelmekte olan Honaz ilçesi Kocabaş beldesi Belediye Başkanı Muzaffer Taşgeldi (46) yönetimindeki 20 D 7466 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Belediye Başkanı Taşgeldi’nin kullandığı otomobil yoldan çıkarken, otomobildeki Muzaffer Taşgeldi ve Levent Cumhur Geçgel’in (27) yanı sıra, minibüste bulunan Sebahattin Mutlu, Yunis
Erisoy (20), Zihni Safi (33) ve Fikri Şen (60) yaralandı. Kazada araçta sıkışan Muzaffer Taşgeldi, uzun süren çalışmaların ardından polis ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Belediye Başkanın kopan orta parmağı yeniden dikilmek üzere ekipler tarafından alındı. Kazanın ardından bazı yaralılar savruldukları yolda ve yağmur altında yardımın gelmesini beklerken, ekipler yağış altında yaralılara ilk müdahaleyi yapmak zorunda kaldılar. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 6 yaralı daha sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı