REKLAMI GEÇ

Çimen İş Merkezi’nde hırsız şoku

Çimen İş Merkezi’nde hırsız şoku

Çoğunluğu avukat ve muhasebe bürolarında oluşan 34 dairenin bulunduğu Doktorlar Caddesi’ndeki Çimen İşhanı dün gece hırsızların hedefindeydi. Binadaki birçok ofise girildi. Sonuç trajik. Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Avukat Göcen’in satın alacağı büro parasından, CHP’li Meclis üyesi Av. Şeniz Doğan’ın takılarına kadar çelik kasa dahil her şeyi alıp götüren hırsızlar kayıplara karıştı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2015 Cuma, 19:25

Çimen İş Merkezi’ne dün gece saat 23.00 sıralarında giren hırsızlar, yaklaşık bir saat boyunca çok sayıda ofise girdi. Bu arada, genellikle avukatlık bürolarına giren hırsızlar, buldukları altın, takı ve paraları alarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık, sabah saat 08.30 gibi işyerine giden işhanı sorumlusu tarafından fark edildi. İşhanında bürosu bulunan CHP Merkezefendi Belediye Meclisi üyesi Av. Şeniz Doğan’ın yaklaşık bin 300 lira değerindeki takısını, Avukat Tevfik Akkılıç’ın masası üzerinde unuttuğu 350 lirasını çalan hırsızlar, en büyük vurgunu ise Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Av. Reşat Göcen’in ofisinde yaptı.

GÖRME ENGELLİ AVUKATIN BÜRO PARASINI ÇALDILAR
Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Göcen’in de kapısını açarak ofisine giren hırsızlar, masanın çekmesinde bulduğu anahtarla çelik kasayı açtı ve kasada bulunan 25 bin 825 doları aldı. Avukat Göcen, “Bizim sabit bir gelirimiz yok. Avukatlık yaparak kazanıyoruz. Kendime ait avukatlık bürosu olmasını istiyordum. O nedenle 13 yıldan beri kazancımı biriktiriyorum. Aslında tam da büro almak üzeriydim. O nedenle para kasada idi” dedi.

“13 YILLLIK EMEĞİM İDİ”
Görme engelli olduğu için diğer avukatlara göre daha zor koşullarda çalıştığını dile getiren Göcen, “Fiziki şartlar nedeniyle biz engelliler normal insanlara göre iki kat daha fazla çalışıyoruz. Daha zor şartlarda görev yapıyoruz. Bu nedenle 13 yıllık kazancımı biriktirip, fiziki şartları uygun bir büro satın almak istemiştim. Tam da almak üzereydim. Ama bugün bu birikimim gitti” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILMALI
İşhanın güvenlik önlemlerini artıracaklarını dile getiren Göcen, “doktorlar caddesinde son zamanlarda hırsızlık olayları arttı. Buna rağmen yeterli önlem alınmıyor. Evet işhanı sakinleri olarak biz güvenlik önlemlerini artıracağız, ama önemli olan bölgede güvenliğin artırılmasıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı