REKLAMI GEÇ

Şahinler Mahallesi’nde şizofreni hastası dehşet saçtı

Şahinler Mahallesi’nde şizofreni hastası dehşet saçtı

Pamukkale’nin Şahinler Mahallesi’nde şizofreni hastası olduğu ileri sürülen bir kişi esnafla tartışmasının ardından yoldan geçen araca av tüfeğiyle ateş etti. Sürücünün yaralandığı olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan İ.Y. hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2017 Cuma, 17:53

Olay, Pamukkale’nin Şahinler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre mahalledeki tüpçü ile basit bir nedenden dolayı tartışan İ.Y. tehdit ederek işyerinden ayrıldı, kısa süre sonra da av tüfeği ile yeniden geldi.

İ.Y.nin silahla geldiğini gören esnaf olay yerinden hızla uzaklaşarak hayatını kurtardı. İddiaya göre bu sırada yoldan geçen bir araca ateş açan İ.Y. sürücünün yaralanmasına yol açtı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, İ.Y. jandarma tarafından etkisiz hale getirildi.

Elleri kelepçelenen İ.Y. önce hastaneye, ardından da jandarma karakoluna götürüldü.

İ.Y.nin şizofreni hastası olduğu, bu nedenle de mahallede sık sık sorun yarattığı öne sürüldü. İ.Y.nin her ay jandarma nezaretinde hastaneye kontrole gittiği de öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı