REKLAMI GEÇ

O saldırgan yakalandı

O saldırgan yakalandı

Cuma günü genç kadın avukat Esra Mercan’ı ofisinde önce darp edip ardından bıçaklayarak kaçan saldırgan, polisin teknik takibine takıldı. Oluşturulan özel ekip saldırgan İ.A’yı akşam saatlerinde yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2014 Salı, 09:40

Denizli Polisi, geçtiğimiz Cuma günü, öğle saatlerinde genç kadın avukat Esra Mercan’ı önce darp edip, ardından bıçaklayarak kaçan saldırganı 3 gün sonra yakaladı. Saldırgan İ.A. kent merkezinde, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Olayın ardından saldırı için oluşturulan özel ekip, ilk bilgilere göre tek tek, avukat Esra Mercan’ın ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Olay saati sonrası yalnızca binanın değil binanın bulunduğu sokak ve çevresindeki sokaklardaki tüm güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polis, saldırgan İ.A’nın evi dahil gidebileceği birçok noktayı gözlem altına aldı.

Nöbetçi mahkemece teknik takip kararının çıkarılmasının ardından saldırganın kullandığı cep telefonu da dinlemeye alındı. Telefonun verdiği sinyallerden saldırganın olay sonrası gizlendiği bölgeleri tespit eden polis, akşam saatlerinde çemberi daralttı.

Kent merkezinde yapılan operasyonla kıskıvrak gözaltına alınan saldırgan, Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Saldırganın yakalandığı bilgisinin verildiği Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan da, Emniyet Müdürlüğü’ne gitti.

Denizlihaber.com’a, polis yetkilileriyle görüşüp, bilgi aldığını dile getiren Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, “Gerçekten çok titiz bir çalışmayla 3 gün gibi kısa bir sürede saldırganı yakalayan Emniyet mensuplarına teşekkür ederiz. Yoğun bir çabayla sonuca ulaştılar. Detaylar konusunda çok fazla bilgim yok. Muhakkak ki beni de detaylı bir şekilde bilgilendirdiklerinde gerekli açıklamayı yaparız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı