REKLAMI GEÇ

Minibüsçülerden görülmemiş eylem

Minibüsçülerden görülmemiş eylem

Denizli, 2 gündür trafikte yeni düzenlemeleri ve minibüs güzergahlarını konuşuyor. Güzergahları büyük ölçüde değişen minibüs esnafı ise uzun süre konuşulacak bir eylemle gündemin birinci sırasına oturdu. Kent merkezindeki minibüs hatlarında çalışan 500’ün üzerinde minibüsle önce İstiklal ardından Gazi Bulvarı, Atatürk Caddesi ve Lise Caddesi’ni ulaşıma kapayan esnafa vatandaşın desteği görülmeye değerdi…

/ DENİZLİHABER / 16 Ekim 2012 Salı, 15:17

Pazartesi gününden itibaren güzergahları önemli ölçüde değişen Denizli kent merkezindeki minibüs hattı esnafının düzenlemeden mesul tuttukları Denizli Belediyesi’ne tepkisi büyük. Kentte toplu ulaşımı yerleştirmek için çalışma yürüten Denizli Belediyesi’nin bir ulaşım master planına sadık kalarak uygulamaya koyduğunu ileri sürdüğü yeni düzenlemelerle, minibüs hatları büyük ölçüde kent merkezinden çıkarıldı. Ancak bu yeni düzenleme, hem minibüs esnafı hem de ulaşımda minibüsü tercih eden binlerce Denizlilinin tepkisine yol açtı. İlk olarak dün Denizli Belediyesi önünde toplanan yaklaşık 300 minibüs esnafı, bir basın açıklaması yapıp düzenlemeden en kısa sürede geri adım atılma çağırısın iletmiş, bu durum değişinceye kadar mücadele verecekleri çağrısında bulunmuştu.

Denizli Belediyesi’nin güzergah değişiklikleri ile ilgili beklenilen adımı atmadığı düşüncesindeki minibüs esnafı, kentte uzun süre konuşulacak bir eylemin altına imza attı. Kent merkezindeki yeni düzenlemeden etkilenen hatlarda çalışan 500’ün üzerinde minibüs, sabah saatlerinde İncilipınar Hat Minibüsü durağında toplanmaya başladı.

Minibüs esnafı saat 10.30 sularında Bursa Caddesi üzerinden İncilipınar’a, oradan da İstiklal Caddesi’ne konvoy yaparak indi. Uzunluğu yüzlerce metreyi bulan minibüsler bir süre önce minbüslerin kullanımına kesinlikle yasaklanan ve özel otomobiller için tek yöne düşürülen İstiklal Caddesi’ni Tarım İl Müdürlüğü kavşağında trafiğe kapadı.

Olay yerine gelen güvenlik güçlerine Çınar’a kadar gidecekleri ve başkanla görüşmek istediklerini dile getiren minibüsçüler, sıkı bir pazarlığın ardından yetkilileri ikna etti. Polis İstiklal Caddesi’ni trafikten arındırırken, eylemcilerin her hangi bir taşkınlık yapmadan meydana gitmelerine izin verdi.

İstiklal Caddesi’nde 2 sıra halinde kornalar çalarak ilerlemeye başlayan minibüslere bu arada uzun süre beklemek zorunda olmalarına karşın ara sokaklardaki otomobiller ve evlerinin balkonlarına çıkan Denizlililer de alkışlarıyla destek verdi.

Minibüs esnafının hedefinde Denizli Belediyesi önü vardı. Minibüsler Çınar Meydanı’na geldiklerinde kavşağı minibüslerle kapattı. Belediye önünde toplanan minibüs esnafı, burada Başkan Zolan’la görüşmeden meydandan ayrılmayacaklarını söyledi.

Bu arada grup sık sık “Esnaf burada Başkan Nerede”, “Zolan istifa” sloganları attı. Çınar Meydanını minibüslerle ulaşıma kapayan esnafın eylemi nedeniyle saatlerce Gazi Bulvarı, Lise Caddesi, İstiklal Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde ulaşım durdu.

Denizli Belediyesi önündeki yoğun güvenlik önlemleri de dikkatten kaçmadı. Belediye girişlerini çift sıra halinde tutan çevik kuvvet mesai arasında vatandaşların belediye giriş çıkışlarını da kontrollü şekilde sağladı.

Bu arada Şoförler ve Otomobilciler Odası 2. Başkanı Osman Bozkaya ve durakları temsilen bir durak başkanı Belediye Başkanı Osman Zolan ile görüşmek için belediyeye girdi. Saatler süren bekleyiş sırasında minibüs esnafı Başkan ve belediye icraatları hakkında olumsuz sloganlarını sürdürdü.

Beyaz minibüslerin Çınar Meydanı’ndan İstiklal Caddesi Boyunca İnönü kavşağına kadar uzadığı eylem sırasında Çınar’a gelen Emniyet Müdür Zeki Bulut, oda yöneticisi ve durak başkanlarıyla görüşüp eylemi sonlandırmalarını istedi. Bulut, iddiaya göre eylemi kısa süre içinde sonlandırmamaları halinde polisin mecburen zor kullanacağını söyledi. Ancak minibüs esnafı Başkan Zolan’la görüşünceye kadar yolları trafiğe açmayacaklarını söyledi. Bölgeye daha sonra takviye güvenlik ekipleri ve ekipmanları da kaydırıldı.

Denizli Şoförler Odası 2. Başkanı Osman Bozkaya, güzergah değişiklikleri ile ilgili talebi Belediye Başkanı Zolan’a aktardı. Bozkaya yaklaşık 2 saat boyunca kentin tüm ana arterlerinde hayatı durduran eylemin sone ermesi için taleplerini ilettiği Zolan’la görüştükten sonra Çınar Meydanı’na döndü.

Burada bekleyen minibüsçülere görüşme hakkında bilgi veren Bozkaya, “Başkanla görüştük. Güzergah değişikliklerimize yönelik tüm taleplerimizi yazılı bir şekilde de ilettik. Başkanımız 2 gün içinde tüm durakları ziyaret ederek minibüsçülerle görüşecekleri sözünü verdi” diye konuştu.

Açıklamanın ardından minibüs esnafına dağılma çağrısı yapan Başkan Bozkaya’nın bu teklifine ilk olarak tepki gösteren bir grup, “Bize şimdi randevu vermeyen Başkan, duraklarımıza gelmez” eyleme devam etmek istediklerini söyledi. Ancak Bozkaya saatler süren eylemle şu an için yeterli sonuca ulaştıklarını söyleyip, aksi halde araçlar için yasal işlem başlatılacağı uyarısında bulundu. Bozkaya’nın talebini eyleme destek veren durak başkanları da yineleyince güç de olsa minibüs esnafı eylemi sonlandırma kararı aldı.

Yorumlar

Volkan Saylan   -  Bağlantı 6 Kasım 2012, 00:56

Allah minibüsçülerin tamamen kaldırılacağı günleri de gösterir umarım…

HAS BE HAS DENİZLİLİ   -  Bağlantı 5 Kasım 2012, 15:47

Hiç baktınızmı 2.ticari yoldan yalnız ve yalnız hangi minübüsler geçiyor?Sevindik,karşıyaka,aktepe dolmuşları .Nedenmi? sebebini bilenler anlar.OY OY OY.Üniversite ve tekkeköy dolmuşlarının ne işi var istiklalilin arka sokaklarında kim biner onlara.Ayıptır ayıp.Madem öyle minübüsleri kaldır her hatta da bir otobüs koy.Yok öyle biri geçsin biri geçmesin.Neden?Yeni adı ile PAMUKKALE Bld.halkı biraz sosyete ve oy yok.Oy nerde var minibüsler orda.Acaba bu hatta kaç kere yürüdüler veya arabaları ile geçtilerde bu master planını 2 senede hazırladılar.oldu bittiye getirip,mecliste bile okunmadan geçirip,uygulamaya koydular.RESMEN YERSENİZ DİYORLAR.Biz de yiyoruz kardeşlerim be ağlamayalıum artık…..

taner   -  Bağlantı 2 Kasım 2012, 21:00

20denizlili;denizli de ukome yok ve bu karar encümende oylanmadı.ayrıca belediye turex den önce minibüscülerin işlettiği otobüslerden kaç lira alıyordu,turex den kaç lira alıyor yada alamıyor?bu paralar vatandaşın sırtından çıkıyor.sen biraz mürekkep yalamışa benziyorsun bi araştırıve gari

seyfullah kılıç   -  Bağlantı 2 Kasım 2012, 15:23

insanları sıkış tepiş turex otobüslere mecbur bırakanlara yazıklar olsun. yarım saat 45 dakka bekle tıklım tıkış gelsin. ayakta yerbulabilirsen bin.

cano   -  Bağlantı 1 Kasım 2012, 12:32

minibüscüler sütten çıkma değil , trafik canavarı. ayrıca aşırı gürültülü arabaları ile gürültü kirliliği yapıyorlar. servergazi yavuz sultan selim caddesini güzergah dışı kullanıp son hızla çıkıyorlar,önce kendileri kurallara uysunlar. ha otobüs şöförleri de az trafik canavarı değil bu arada. bu şehirde trafik denetimi yok. büyük yollara radar koymayı trafik yönetimi sanıyorlar. diğer yollarda neler oluyor gören yok. ortalıkta polis yok!..

Karayazı   -  Bağlantı 25 Ekim 2012, 21:47

Avrupa da minibüs yok deyip Avrupa’nın eksiğini burada da istiyorlar.
Bebek arabalı yolcuyu minibüs taşır
Nakliye arabası gibi çuval atar yolcu minibüsçü ağzını açmaz
Minibüs esnafı durmadan hizmetini eksiksiz ve profesyonellikle yolcu taşımasında öncü taşımalarda gelir

Karayazı   -  Bağlantı 25 Ekim 2012, 21:36

150 kişinin bulunduğu otobüste tacize uğrayıp minibüse atmış kendini bunun şokunu atlatamayıp böyle saçmalıyor işte
Belediye daha 2 ay önce M plaka tahsis edip minibüsçülerden 150.000 TL topladı.
Biraz olaylara objektif bak
Vatandaşın, minibüsçünün, esnafın, yolcunun düşüncelerini görmezden geleni, umursamaz bir tavır sergileyeni bende görmem bende umursamam

gizem   -  Bağlantı 22 Ekim 2012, 11:07

insanoğlu ne kadar nankör hem bu şehirde yaşayıp hem belediyenin düzenlediği ücretsiz etkinliklere katılıyorsunuz çocuklarınızı devlet okulunda okutup belediye konservatuarına derse gönderiyorsunuz hemde saygısız eğitimsiz kural bilmeyen bayanlara taciz eden dolmuş şoförlerini savunuyorsunuz.Oyla tehtit ediyorsunuz.Eğer bu kadar adaletliyseniz hala bize sunulan etkinliklere katılıp eğlenmeyi düşünmeyin lütfen.

nevay dağ   -  Bağlantı 21 Ekim 2012, 21:23

elbetteki yerel yönetimler bir siyasi partinin temsilcisidir. denizli belediyesi , denizlinin vatandaşlarına hizmet etmek üzere oy almıştır. ve denizliye hizmet etmek durumundadır.ve bu yapılanlar gösteriyor ki; denizli belediyesi denizlili vatandaşlarını mağdur etmekte hiç mahsur görmeyip , üstelik minübüstçülerin ekmek parasını kazanmasına engel olarak acaba nasıl bir beledyecilik hizmeti verdiğini düşünüyor?ya da bir parça düşünüyor mu?2023 hayalleri kuranların ileri demokrasi anlayışı seçenekleri kısıtlamak olarak ortaya çıkıyor.eleştiri yapanları dinlemek yerine yersiz muhalefet yaptıkları düşüncesiyle görmezden gelerek başını kuma gömen deve kuşlarından farkı kalmayacaksa vatandaşında görmezden geleceği anlar elbette vardır.sormazlar mı? denizlilere mi? yoksa siirtli işadamlarının gelişmesine katkıda bulunmak üzeremi bu vatandaştan oy almıştınız. oyları verenlerin asıl sorması gereken budur aslında.

kadriye   -  Bağlantı 20 Ekim 2012, 21:58

yazık ya yazık bu düzene böyle bir minübüs güzargahı görülmemiştir ben çakmakda oturuyorum annem atatürk caddesinde iki çocuğumla anneme gidebilmek için iki minübüs değiştiriyorum ve rahat bi şekilde anneme ulaşabiliyorum daha doğrusu ulaşabiliyordum ama artık ulaşamıyorum yeni sistemle bilmem nerden nereye yürümek zorunda kalıyorum,çocuğumu okuldan almaya gideceğim minübüsden iniyorum bide yarım saat yürüyorum olmaz böyle rezillik ya bunun yarın birgün soğuğu var karı var yağmuru var lütfen biraz duyarlı olalım bu insanları bukadar mağdur etmeye hakkınız yok bizler özgür iradesi olan insanlarız ister minübüse bineriz ister otobüse buna kimse karışamaz

anıl kırat   -  Bağlantı 19 Ekim 2012, 17:27

insan özgürlüğü nerde.. ben mecbur değilim turexe binmeye. dolmuşçular weya biz halk olarak eylem yaparak weya sesimizi duyurursak inş. geri çekilir bu aksi takdirde hem seçimde kaybedecek hemde denizlide görülmemiş şekilde bi tepki meydana çıkacak.

Asil TÜRK   -  Bağlantı 19 Ekim 2012, 14:44

Sorun Turex yada Minibüs sorunu değil.. Minibüslerin hepsi trafik canavarı Ama tureks şoförleri de farklı değil.. Sorun Belediyenin Kafasına göre saçma sapan yolları tek yön yapması yada trafiğe kapatması.. 100 metrelik yolu ancak 3 km de yarım saatte varıyoruz.. eski sokaklar çok geniş değil Alternatif yol sağlamadan kafanıza göre yolları kapatamazsınız.. kaybedilen zamana yakılan yakıtlara yazık..

mağdur vatandaş   -  Bağlantı 18 Ekim 2012, 19:30

size soruyorum turex provakatörleri siz denizli esnafının kaç para kazandığını bırakın. o para denizlide kalıyor sen yüreyin varsa turex firması kimindir nedir diye bi yazarmısın.sizce iyi bir toplu taşıma kucak kucağa insanların birbirine sürtüne sürtüne gitmesimidir yoksa her koltuğa bir kişi oturması mıdır.bu mudur modernizim bu mudur gelişmişlik hem insanları lütfen kandırmayalım metrobüs diye körüklü otobüsleri yutturmaya çalışıyorlar bunların yaptığı ayıptır be…

demir   -  Bağlantı 18 Ekim 2012, 16:25

yarın eylemin büyüğü varmış. cuma namazından sonra büyük eylem varmış. çünkü minibüsleri dağıtmak için eski yolunuza devam edin demişler. ertesi günü vazgeçtik demişler. yani herşey eylemden eskiye döndü. yarın 14.30 kadar çözüm olmazsa büyük eylem başlayacakmış.

denizliye sevdalı   -  Bağlantı 18 Ekim 2012, 08:51

Ben engelli bir insanım çalışıyorum dolayısıyla her gün minibüse binmek zorundayım fakat minibüslerin güzergahı değiştirildikten sonra her gün daha fazla yürümek zorunda kalıyorum.3-5 günlük geçici bir durum olsa katlanılır ama bunun karı,buzu,yağmuru var.Bir çok engelli ve yaşlı da bu durumdan şikayetçi.Yetkililerin bu olaya vicdanınla el atmasını rica eder,Minibüslerin eskisi gibi güzergahlarına izin verilmesi en çok engellilerin işine yarayacaktır.

sinan öztürk   -  Bağlantı 18 Ekim 2012, 01:29

önce dolmuşları çınar’a sokmadılar sonra yolu turex e açtılar. dolmuşların güzergahını değiştirdiler, o değiştirdikleri yoldan turex i geçirdiler. Galiba sıra bize geliyor çınar’ı yaya trafiğinede kapatacaklar.

sinan   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 23:11

Otobüsler artmalı minibüsler azalıp hatta bir süre sonra tamamen kaldırılmalıdır.

İyi bir toplu taşıma ancak böyle sağlanır. Otobüs sayıları ve güzerhahları artınca halk mutlu mesut olacaktır. Burada kaygılanan birileri ve gelişimi istemeyen varsa eylemi tetikleyen varsa minibüsçülerdir.

Minibüsler gelişim değil rant peşinde. Kusura bakmasınlar halkım ama gelişmeden yanayım rantdan değil.

adullah   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 19:15

ben her hafta sonu çınara kursa gidiyorum
turex kalabalık olduğu için binmiyorum binmekte istemiyorum
Minübüslerin geri gelmesini istiyorum

ismail   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 18:36

ewt münübüstlerdde de var suç,trafik alt üst oldu ne durak var ne ışık.şaun bir plka fiyatı 600 700 milyar. aylık kazanç ları 7000 tl, böyle bir getirisi olan esnafların müşterilerine yani ekmek yedik leri yerde daha SAYGILI OLMALI BENCE ,ÇOĞU SAYGISIZ VE EĞİTİMSİZ,.. küçücük bir öğrenciyi bozuk parası olmadığı için indirenleri gördüm neysee. herkes hakketiğini alır saygılar….

ziya demir   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 15:01

turex i savunmak denizliye ihanettir. turex mazotu doğudan ya da gemi mazotu alarak dıştan getirir. sanayiye uğramaz. denizliye ne katkısı var CEVAP KOSKOCA SIFIR. EN ÖNEMLİ SORU:denizliden kim siirt in ana caddesinde gidip yolcu taşıyabilir. neden denizli sömürülüyor.

mehmet akparti   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 13:28

METROBÜS NEDİR?
Metrobüs, metro ile otobüsün birleşimi ile ortaya çıkmış bir toplu taşıma aracıdır. Lastik tekerlekleri ile kendisine ayrılan şeritlerde elektirik enerjisi ile çalışmaktadır. Metro gibi yeraltında gidebildiği gibi otobüs gibi yollarda da yolculuk edebilir..DENİZLİ YEREL YÖNETİMİ ÇOK FAZLA SAÇMALAMIŞTIR,DAHA METROBÜSÜN NE OLDUGUNDAN HABERLERİ YOK..HÜKEMETE DEVAM AMA YERELDE TIRPAN..

ORHAN   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 12:16

KARDEŞİM TAMAM EYLEM YAPIYORSUNUZ FAKAT EYLEMDE BİTEK MİNİBÜSCÜLER OLMAMALI MİNİBÜSE BİNEN İNSANLARDA EYLEM YAPMALI FAKAT ASIL MESELE ŞÖFÖRLER ODAŞI BAŞKANI FALAN YOK MU BU İLİN Bİ KONUŞMA FALAN YAPMIYOR NEDEN ŞÖFÖRLERİ KORUMUYOR TUREX FİRMASI KDV SİZ MAZOT ALIYOR 1.90 LİRAYA BENİM ŞÖFÖRLER ODASINA KAYITLI MİNİBÜSCÜM 4.50 LİRA YAZIK

kadir   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 11:36

minübüscülerde kaşınıyor.kangisi trafik kurallarına uyuyıor söyleyin.dün akşam zahire pazarı ışıklarından tanesi kırmısıda geçti trafik pert oldu.hangisi yayalara ve arabalara saygılı sorarım size.geçenlere ulustan bindim adam tane kırmızı ışığı geçti.hat fiyatları da malum 600-700 milyarlardan bahsediliyor.bunların hangisi belgeli.

derya   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 10:27

ben minibiscü eşiyim biz minibüsçülere karar bildirilmedi kanuna uygun hiçbirşey yapılmadı itiraz hakkımız bile olmadı çünki bilmiyolardı belediyeye gittiler öyle birşey yok dendi tepeden inme bir olay bu biz üç ayda bir 760 milyon belediyeye vergi ödüyoruz.ve kanınende hak olmayan para ve bu para ödendiğinde belediyeye bağış olarak işliyolr isterseniz makbuzları fakslıyalım ve maliyeye olan vergilerimizide ödüyoruz atıp sıkılaması ordan basit birazda kendinizi bizim yerimize koyun denizlide sadece minibüs esnafı değil çınardaki esnafında ekmeğiyle oynandı lütfen birlik olalım boşa konuşmayalım

20Denizlili   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 09:31

UKOME’de alinan Tavsiye kararlari ve Encümende Oylanma sirasi ve sonrasi nerde idiniz?Akliniza sonrami geliyor is is’den gectikten sonra!!!Bunu Ayrica Önceden Bildirilmisti neden Hazirliksiz idiniz Minibüs’cüler?Sonradan Bagirip cagiriyorsunuz?Ben Vatandas’im bana ne ister TUREX calissin ister Minibüs’cü.Yeterki Adam gibi Calissin Hizmet versin.TUREX’den dert yananlar eski Günleri Unuttu galiba!!!Önceden nasildi?Belediye zamaninda ve ilk Turex öncesi ihaleyi alip Toplu Tasima yapanlari.Minibüs Terörü ve Keyfiyetini herkes biliyor,500 ila 750 Milyar’lik HAT Haklari oldugu Malum,Kac Para VERGi Veriyorsunuz MALiYE’ye?Dünya’ya bakin her yerde Böyle Uygulama var Trafik Sehir Merkezlerinde belli Bölgelerde Toplu Tasima Araclari Tarafindan kullaniliyor.

murat boz   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 09:00

Olan olmuş arkadas gerı donusu yok,hem mınıbusculer ıyı bır halt mı ? hepsı artıst hepsı paragoz,para sıırte degıl denızlıde kalsınmıs,ulan azıcık zekası olan bunu soylemez,her yer bızım nerede kalırsa kalsın,madem o kadar mıllıyetcısınız aydem,buharkent ve bırcok textıl fabrıkası ozellestırılırken nerdeydınız,EY halkımız,turex adına cok sevındım hayırlı olsun,yasasın turex

yılmaz   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 08:58

TUREX’E DESTEK MİNÜBÜSLER E KÖSTEK HANGİ AKLA HİZMET GÜZERGAHLAR DEĞİŞİYOOR BİDE DÜNÜN KÖRÜKLÜ OTOBÜSLERİ NE ZAMAN METROBÜS OLDU ANLAYAN BANA DA ANLATSIN

bahar ak   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 08:36

Şehir merkezi DENİZLİ halkına YASAK SİİRT’lilere serbest gözünüz aydın DENİZLİ’LER.Tek söz hakkınız olan OY kullanma bir daha gözden geçirin.
(ACABA EMNİYET MÜDÜRÜNÜN DEĞİŞMESİ BU YÜZDENMİYDİ)

Gülin   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 08:34

Tüm bu şikayetlerimiz ortak sanırım,herkes aynı görüşte.Peki kime sorularak,kimin fikri alınarak,hangi oylama ile bu yollar bu minibüs hatları bu şekilde oldu???? Lütfen bu şikayetleri mail olarak da ilgililere iletelim ki düzen normale dönsün.

vatandaş   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 08:31

bu turex denilen firmanın bizim denizlide 15-20 yıl önce kullanılan KÖRÜKLÜ OTOBÜSLERi getirip metrobüs demesi ayrı bir komedi. kimsede çıkıp bunlar sizi kandırıyor aslında kral çıplak demiyor. bu körüklü otobüsler 15 yıl önce sokaklarda trafikte gidiyordu şimdi ne oldu.

zafer   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 07:33

Sonuç alınana kadar eyleme devam etmek lazım.Yoksa bunlar unutulur gider.Halk bilinçlenmeli,yalan sözlere kanmamalı.

denizli   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 05:32

Fakülte çamlık ve genelde o istikamete giden araçlara bende bazen kızıyorum onlara verilmiş bir alan vardı ama ona rağmen aracı kenara çekmek yerine yolun ortasından yolcu indirip bindiriyorlardı özellikle (2.tic.yolda) ki buda insanları çoğu zaman sinirlerini geriyordu. Ama dün denizlide gördüğüm kadarıyla şunu söyleyebilirim resmen yollarımız turex’e peşkeş çekilmiş turex giriyor ben şahsi aracımla giremiyorum böyle saçmalık olamaz madem yolu kapatıyorsunuz turex’de girmesin.Şunuda merak ediyorum çınar yolu kapalı vali konağı’da on nisan’da sayın valimiz vilayete nasıl giriş yapıyor acaba kayalıkta araçtan inerek vilayete yürüyerekmi gidiyor, yoksa kendilerinin koydukları yasakları hiçe sayarak kapalı olan yollardan mı geçiyor ama şuda var canım ülkemde bir tabir vardır yasaklar ne için konulur delinmek için derler 🙂

TUREKS İSTEMİYORUM…   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 00:24

bu turekse yapılan kayırma ve torpil geçme politikası artık son bulmalı.acaba tureks yerine başka bir işletme olsaydı yine bu uygulama olur muydu bilmiyorum.bugün 3-4 km yol yürüdüm bu uygulama yüzünden.hakkımı helal etmiyorum bunlara.yazıklar olsun…

deniz mertoğlu   -  Bağlantı 16 Ekim 2012, 16:08

helal olsun minibüsçü kardeşlerimize. makarnacı değişmişsiniz hepiniz. tebrikler…

NEVZAT   -  Bağlantı 16 Ekim 2012, 15:49

YAPILAN EYLEM ŞİMDİLİK AMACINA ULAŞMIŞTIR
KANDIRMACA POLİTİKALARA DİKKAT..
EYLEM KARARLILIĞINIZI DEVAM ETTİRİRSENİZ
AMACINIZA HEM SİZ ULAŞIRSINIZ HEM VATANDAŞ HEMDE ESNAF
VERDİĞİMİZ PARALARIN SONUCUNDAKİ HİZMET BEDELLERİ DENİZLİ DE KALMALI
TUREX ‘İN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEMELİYİZ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı