REKLAMI GEÇ

Denizlili Uzman Çavuş ilk yılında şehit düştü

Denizlili Uzman Çavuş ilk yılında şehit düştü

Tunceli’nin Çemişgezek, Hozat ve Ovacık üçgeninde bölücü teröristler ile sağlanan sıcak temasta açılan ateş sonucu şehit düşen 22 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar’ın görevinde henüz bir yılı bile doldurmadığı, amcasının da 17 yıl önce PKK tarafından şehit edildiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2016 Pazartesi, 16:00

Denizli bölücü teröre verdiği şehidine ağlıyor. Tunceli’nin Çemişgezek, Hozat ve Ovacık ilçeleri arasında kalan bölgede başlatılan operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar’ın vatani görevini bitirdikten sonra Türk Silahlı Kuvvetleri’ne uzman olarak katıldı.

denizli-burhan-acar-ilk-yilinda-sehit-dustu-1

Lise son sınıf öğrencisi olan kardeşi Mehmet ile birlikte ailenin 2 çocuğundan birisi olan Burhan Acar’ın görevinde henüz bir yılını bile doldurmadığı öğrenildi.

HAİNLER AMCASINI DA ŞEHİT ETMİŞ
Öte yandan şehidin evinde yıllar önce yaşanan bir detay ortaya çıktı. Şehit Burhan Acar’ın amcası Süleyman Acar’ın vatani görevini yaparken, 1999 yılında Osmaniye’de PKK saldırısında şehit düştüğü belirtildi.

denizli-sehit-burhan-acar-ailesi-gitme-dedi-anons

denizli-sehit-burhan-acar-babasi-aci-haberi-aldi-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı