REKLAMI GEÇ

“Karıma neden bakıyorsun?” kavgası Çınar’ı karıştırdı

“Karıma neden bakıyorsun?” kavgası Çınar’ı karıştırdı

Delikliçınar Meydanı hareketli anlara sahne oldu. Eşi ve çocuğuyla birlikte kaldırımda yürüyen bir kişi, eşine baktığını iddia ettiği iki gençle önce tartıştı, ardından da kavga başladı. Gençlerden biri darp edilirken, kısa süre içinde Delikliçınar Meydanı’na çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Darp edilen genç hastaneye, diğerleri de karakola götürüldü.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2016 Pazartesi, 17:07

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Delikliçınar Meydanı’nda eşi ve çocuğuyla birlikte yürüyen bir kişi ile, eşine baktığını öne sürdüğü iki genç arasında tartışma çıktı.

denizli-cinar-kavga-niye-bakiyorsun-tartismasi-2

“Karıma neden bakıyorsun?” tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevrede bulunanlar daha müdahale etmeye fırsat bulamadan eşine bakıldığı ileri süren kişi gençlere saldırdı.

Gençlerden biri aldığı yumruk darbeleriyle yere yıkılırken, çevredekiler olaya müdahale etti, kısa sürede Çınar’a çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

denizli-cinar-kavga-niye-bakiyorsun-tartismasi-1

Delikliçınar Meydanı’nda hareketli anların yaşanmasına yol açan olay polisin gelmesiyle durduruldu, darp edilen genç ambulansla hastaneye kaldırılırken, diğerleri de ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı