REKLAMI GEÇ

Polis Haftası’nın teması şehitleri anma

Polis Haftası’nın teması şehitleri anma

Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıldönümü kutlamaları çeşitli etkinliklerle başlarken, Polis Haftası’nın teması da “Şehitleri Anma” olarak belirlendi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2016 Pazartesi, 11:51

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yıldönümünü kutluyor. Bu yılki kutlamalar, Güneydoğu’da devam eden terörle mücadele operasyonlarında çok sayıda polis ve askerin şehit verilmesi nedeniyle “Şehitleri Anma” kapsamında gerçekleştirilecek.

denizli-polis-haftasi-vali-ziyaret-ic

Polis Haftası etkinlikleri dolayısıyla Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve birim amirleri, Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe, kabulde yaptığı konuşmada, bir şehirde huzur ve güvenlik yoksa insanların mutluluğundan bahsedilemeyeceğini belirterek, “Sizler şehrin güvenliği ve bekası için zor şartlarda görev yapıyorsunuz. Ama Güneydoğu’daki meslektaşlarınız ise canlarını siper ederek görevlerini sürdürüyorlar. Onların şartları daha zor” dedi.

Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ise, Polis Haftası dolayısıyla şehit ailelerinin ziyaret edileceğini ve bu yılki etkinliklerinin “Şehitleri Anma” kapsamında gerçekleştirileceğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı