REKLAMI GEÇ

Polisin 169. yıldönümünü kutladılar

Polisin 169. yıldönümünü kutladılar

Denizli Protokolü yayınladıkları mesajlarla polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıldönümünü kutladılar.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2014 Perşembe, 10:07

Polis teşkilatı 169. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. Denizli protokolü de mesajlar yayınlayarak, Polis Haftası’nı kutladı.

ic-zolan

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Vatan topraklarımızın her yanında özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası kutlu olsun. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Son yıllarda kendisini geliştiren ve hizmet kalitesini iyice yükselten polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, milletimizin huzur ve güvenliği için gerektiğinde canını bile vermekten kaçınmamış, vatandaşlarımızın güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu sebeple görevini layıkıyla yapan emniyet teşkilatımızın tüm mensupları ülke olarak gurur kaynağımızdır. Bu doğrultuda görev yapan tüm polislerimize minnet ve şükranlarımı sunarken, görevi başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, halen görev yapan polislerimize de sağlık ve mutluluklar diler, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. yıldönümünü kutlarım.

ic-yuksel

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ MEHMET YÜKSEL
Emniyet teşkilatımız, kurulduğu ilk günden bugüne, başta milletimizin huzuru, kamu düzeni ve güvenliği başta olmak üzere kişilerin hak ve özgürlüklerinin korunması noktasında atılması gereken her türlü adımı başarıyla atmıştır. Yetkisini yasalardan alan polis teşkilatımız, her zaman demokratik ve hukuk kurallar çerçevesinde önemli bir görevi başarıyla yerine getirmektedir. Türk polisi her koşulda ve her ortamda üzerine düşen vazifeyi her zaman yapma konusunda asla geri adım atmamış ve başarılı bir süreç neticesinde ülkemizin iç huzurunun sağlanmasında aldığı rolü gerektiğinde canı pahasına başarıyla gerçekleştirmiştir. Bu yaşanan gelişmeler milletimizin göğsünü kabartmakta ve haklı gururu olmaktadır. Bu vesileyle, Türk Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünde, şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yad ediyor, milletin güvenliği, huzuru ve mutluluğu için var gücüyle gayret sarf eden, gece gündüz demeden çalışan Polis teşkilatımızın değerli mensuplarına minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum.

ic-orki

AK PARTİ İL BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
Polis Teşkilatı halk için; yaş, cinsiyet, dil, ırk, mezhep ayırmadan hizmet etmeli, hoşgörülü ve güler yüzlü olmalıdır. Türk Polis Teşkilatı bu konuda dünyaya örnek olmuştur. Türkiye’de polisimizin sabrı, hoşgörüsü, uyanık ve kıvrak tepkileri asla unutulmayacaktır. Bu vesileyle Polis Teşkilatımıza tekrar teşekkürlerimi ve milletimiz adına minnetimi sunuyorum.

ic-yeniceri

MHP İL BAŞKANI M.FEVZİ YENİÇERİ
Can ve mal güvenliğinin korunması, huzur ve güven ortamının sağlaması amacıyla, fedakârca gece gündüz çalışan Türk polis teşkilatı ülkemizin en önemli kurumların birisidir. Bu yıl Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 169. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu çok kutsal ve önemli görevi, yüz akıyla yürüten polis teşkilatımızın değerli mensuplarını kutluyorum. Çalışmalarında ve yaşamlarında başarılar diliyorum. Türk polis teşkilatı, huzur ve güven ortamının temini konusunda her zaman ve yerde büyük ve onurlu birçok görev üstlenmiştir. Bu vesileyle Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 169. yıldönümünü kutlar, tüm teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı