REKLAMI GEÇ

Zıpır yokuşunda iki tır çarpıştı, şoförler ölümden döndü

Zıpır yokuşunda iki tır çarpıştı, şoförler ölümden döndü

Denizli- Uşak Karayolu Kaklık bölgesinde yağış beraberinde kaza getirdi. Zıpır yokuşunda iki tır kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtuldu. Çarpışmadan sonra tır parçalara ayrıldı. Parçalanıp sürüklenmeye başlayan kabin içinde sıkışan sürücünün ayağı koltuk ile direksiyon arasına sıkıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2018 Perşembe, 10:24

Denizli Uşak Karayolu Zıpır Yokuşu yine bir kazaya sahne oldu. Sık sık kazaların yaşandığı bölgede bu kez yağış nedeniyle kayganlaşan yolda iki tır çarpıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre kafa kafaya çarpışmaktan son anda, tırlardan birinin yaptığı manevra sayesinde kurtulan iki şoför, ölümden döndü.

Manevra yaparak olası bir ölümü engelleyen şoförün kullandığı tır çarpışmanın şiddetiyle 4 parçaya bölündü. Ana gövdeden koparak metrelerce sürüklenen kabin yolun dışına çıkarken, kabin içinde sürüklenen sürücü sıkıştı.

Sol ayağı direksiyon ile koltuk arasına sıkışan tır şoförü uzun süre kurtarılmayı bekledi. Yoldan geçenlerin ilk müdahaleleri yaptıkları her iki şoförün de genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle şu sıralar Denizli uşak Karayolu Zıpır Yokuşu bölgesinde ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı