REKLAMI GEÇ

1 MAYIS KUTLAMALARINDA SIKI GÜVENLİK

1 MAYIS KUTLAMALARINDA SIKI GÜVENLİK

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları başladı. Merkezleri önünde bir araya gelen gruplar Delikliçınar Maydanı’ndan toplu halde yürüyüşe geçti. Gruplar İstiklal ve Tokat caddelerini takip ederek miting alanına ulaştı. Emniyetin sıkı güvenlik önlemi aldığı kutlama alanında flama sopalarına izin verilmedi, alana giren herkes arandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2016 Pazar, 14:15

Denizli’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları saat 12.30 sıralarında organizasyona katılan siyasi partiler, sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarının merkezlerinin önünde başladı.

Kendi merkezleri önünde toplanan gruplar, kortej halinde Delikliçınar Meydanı’na yürüdü. Burada buluşan gruplar kortej halinde İstiklal Caddesi’ni, daha sonra da Tokat caddesi’ni takip ederek mitingin yapılacağı alana ulaştı.

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI
Mitingin yapılacağı alanda adeta kuş uçurtulmuyor. Bir çok bölgede arama noktası oluşturan polis, mitinge katılanları sıkı bir aramadan geçiriyor, flamaların takılı olduğu sopaların da alana sokulmasına izin verilmiyor.

KONSER YOK
Geçtiğimiz 1 Mayıs’ların aksine miting alanında platform kurulmadı. Şehitler, terör ve canlı bomba olayları nedeniyle mitingin konser bölümünü iptal eden düzenleme komitesi sade bir kutlama organize etti. 1 Mayıs kutlamalarına katılan gruplar, organizasyonun başlamasını bekliyor.

Gelişmeleri an be an takip etmeye devam ediyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı