REKLAMI GEÇ

ADD’den geleceğin Kasparovlarına ödül

ADD’den geleceğin Kasparovlarına ödül

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu, satranç kursunu başarıyla tamamlayan minik satranç ustaları çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2013 Cumartesi, 16:46

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Denizli Şubesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası sona erdi.

ADD Denizli Şubesi’nde düzenlenen törenle, turnuvaya katılan ve başarılı olan minikler, çeşitli hediyeler verilerek ödüllendirildi.

ADD Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca, “Mustafa Kemal’in “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller” yetiştirilmesi hedefine uygun olarak 5-6 yaş grubu çocuklar için düzenlenen satranç kursuna katılan öğrencileri, çeşitli hediyeler vererek ödüllendirmek istedik” dedi.

Minik satranççılar için düzenlenen törende konuşan şube başkanı Gülizar Biçer Karaca, satrancın çocukların zihinsel ve sosyal gelişimlerinde önemli olduğunu belirterek, “Bu sayede çocuklarımız, ileride karşılaşabilecekleri güçlükleri kolayca aşabilecek durumda olacaklardır. Satranç sayesinde ileriyi görme, planlama, düşünme ve doğru-etkin karar verme konusunda kazandıkları deneyimler sayesinde; Türkiye Cumhuriyeti’nin içinde bulunduğu zor günlerde Atatürk İlke ve Devrimlerinin yol göstericiliğinde Laik Cumhuriyetten yana, Devrimlerimizden yana kararlı mücadelenin önderliğini yapacaklardır” diye konuştu.

Karaca, Bu kararlı mücadeleleri sırasında Atatürkçü Düşünce Derneğini hatırlamaları ve her zaman güvenecekleri bir ailenin olduğunu bilmeleri için onlara çeşitli hediyelerle ödüllendirdiklerini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı