REKLAMI GEÇ

AHİSİAD’dan Zeybekci’ye ziyaret

AHİSİAD’dan Zeybekci’ye ziyaret

Ahi Sanayici ve İşadamları Derneği (AHİSİAD) Denizli Şube Başkanı Osman Nuri Kes, dernek yönetimi ile Ankara’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile görüştüklerini, kısa süre içerisinde derneğin Denizli şubesinin açılışını yapacaklarını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2018 Cumartesi, 15:53

AHİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Şube Başkanı Kes, gazetecilere yaptığı açıklamada, AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam ve Başkan Yardımcısı Ali Ordu ile Ankara’da Ekonomi Bakanı Zeybekci’yi ziyaret ettiklerini ifade etti.

Zeybekci’nin Denizli’de belediye başkanlığı döneminde Ahilik konusunda çok büyük çalışmalar yapıp bu kültüre destek olduğunu dile getiren Kes, şöyle konuştu:

“Ankara’da dernekle ilgili çeşitli temaslar gerçekleştirdik. Sayın Bakanımızla Anadolu coğrafyamızın en belirgin ve günümüze kadar gelmiş esnaf kültürü olan Ahilik konusunda istişarelerde bulunduk. Ahilik kültürünü misyon edinen AHİSİAD’ın Anadolu’da şubeleşme sürecini anlattık. Kısa süre içerisinde derneğin Denizli şubesinin açılışını yapmak istediğimizi bildirdik.”

Kes ziyarette, Denizli’den Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Turgut Tok ile AHİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aki’nin de yer aldığını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı