REKLAMI GEÇ

Atatürkçü gençler ders başı yaptı

Atatürkçü gençler ders başı yaptı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi, öğrencilere yönelik açtığı çok sayıda kişisel gelişim kurslarının yanı sıra TEOG sınavına hazırlık kursu ile 2015-2016 eğitim-öğretim dönemine başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2015 Salı, 08:45

ADD Denizli Şubesi eğitimden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Yılmaz, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı içerisinde açılan kurslarla ilgili bilgi verdi.

denizli-add-kurs-ic
Yılmaz, diksiyon, fotoğrafçılık, satranç, bağlama, gitar, el sanatları gibi kişisel gelişim kursları yanısıra TEOK sınavına hazırlanan ortaokul öğrencilerine ve üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine yönelik kurs etkinliklerinin başladığını açıkladı.

ADD Denizli Şubesi’nin sosyal ve kültürel etkinliklerine her yaştan insana gösterdiği ilgi nedeniyle geleceğe daha bir umutla baktıklarını söyleyen Yılmaz, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizi Atatürkçü düşünce doğrultusunda yetiştirerek ülkemizi çağdaş uygarlığın üzerine çıkarmak temel hedefimizdir. ‘En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır.’ diyen Atatürk’ün ışığında bilimi gençlerimize yol gösterici kılıp, onların her türlü geri düşünceden uzak, ülkesine karşı olan görev ve sorumluluklarının bilincinde çağdaş bireyler olarak geleceğe hazırlanmaları için gayret gösteriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı