REKLAMI GEÇ

BASİAD aile kampını Antalya’da yaptı

BASİAD aile kampını Antalya’da yaptı

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) üyelerinin geleneksel “aile kampı” bu yıl Antalya’da düzenlendi. Kampta, kuşaklara arası iletişimden aile şirketlerinin geleceğine kadar farklı konularda değerlendirmelerde bulunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2016 Salı, 11:21

Aile şirketlerinin yapısını güçlendirmek, kuşaklar arası ilişkiyi artırmak, şirket içi iletişim sorunlarının çözümüne yardımcı olmak için her yıl farklı şehirlerde aile kampı düzenleyen BASİAD bu yıl ki kampını Antalya Gloria Otel’de düzenledi.

denizli-basiad-uyeleri-kampta-2

Katılımın hayli yoğun olduğu gözlenen kampta, siyasi ve ekonomik alandaki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunan BASİAD üyeleri, programın ikinci gününde kişisel gelişim uzmanı Aşkım Kapışmak ile iletişim hakkında özel bir toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, çoğunluğunu aile şirketlerinin oluşturduğu Denizli sanayisinin geleceğe sağlam adımlarla ilerleyebilmesi için aile içi iletişimin önemine değindi. Son yıllarda bu tür kamplarla kuşaklar arası diyaloğu artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Kasapoğlu, ikinci ve üçüncü kuşakların yönetime gelmeye başladığı son yıllarda şirket içi yapılanmanın önemini dile getirdi.

denizli-basiad-uyeleri-kampta-1

Aşkım Kapışmak’ın yaptığı sunumda ise, aile içi iletişim ve iletişimin aile şirketlerinin geleceğine etkisi konularında bilgiler verildi. Eğitimin ve iş değerlendirmelerinin yanı sıra sosyal aktivitelerin de düzenlendiği kampta katılımcılar, aileleriyle faydalı bir hafta sonu geçirdi. Katılımcılara tek tek teşekkür eden BASİAD yönetimi, tekrarını gelecek yıl daha geniş bir katılımla yapmak istediklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı