REKLAMI GEÇ

BASİAD yönetimi Başsavcı ile buluştu

BASİAD yönetimi Başsavcı ile buluştu

BASİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, dernek faaliyetlerini anlattı, Babadağ üzerine yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2017 Çarşamba, 13:44

Ziyarete BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Başkan Yardımcıları Şeref Arpacı, Doğan Değirmenci, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Olgaç, Fedai Kundak, Ahmet Zeybek ve Özüm Temiz katıldı.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ergül Yılmaz’a görevinde başarı diledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, BASİAD Yönetim Kurulu Üyelerini tanımaktan ve bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Önceki görev yerlerine ve memleketine değinen Başsavcı Yılmaz, Denizli’de görev yapmanın kendisi için çok mutluluk verici oluğunu dile getirdi.

BASİAD yönetimine Başsavcılık olarak yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler de aktaran Yılmaz, Açık Ceza Evi’nde özellikle ev tekstli ürünleri üzerine yapılan üretimin sevindirici boyutlarda olduğunu kaydetti.

BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, derneği tanıttı, etkinliklere ilişkin bilgiler aktardı. Babadağ’a ve ekonomisine katkı sağlayacağını düşündükleri “Turizm Yolunda Babadağ Projesi” ve buna bağlı “Babadağ Renevasyon Projesi”nin detaylarını da paylaşan Kasapoğlu, özellikle renklenen evlerin büyük ilgi uyandırdığını anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı