REKLAMI GEÇ

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı Osman Nuri Boyacı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı Osman Nuri Boyacı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri sandık başına gitti, yeni başkan ve yönetimi belirledi. Doğan Haber Ajansı Büro Şefi Osman Nuri Boyacı ile Kanal 58 Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı’nın yarıştığı seçimlerin galibi Boyacı oldu. Boyacı oyların 125’ini aldı, Erdağı ise 55 oyda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2017 Cumartesi, 16:57

Denizlili gazetecilerin uzun süredir beklediği seçimler tamamlandı. Başkanlık için yarışan Doğan Haber Ajansı Büro Şefi Osman Nuri Boyacı ile Kanal 58 Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı’nın aday olduğu seçimlerde kayıtlı 216 üyeden 183’ü sandık başına gitti.

Saat 17.00’de tamamlanan oy kullanma işleminin ardından tasnif ve sayıma geçildi.

Kullanılan 183 oyun 125’ini alan Osman Nuri Boyacı Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı oldu. Rakibi Erdağı ise 55 oyda kaldı.

Osman Nuri Boyacı’nın başkanlığındaki Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yönetim kurulu Muhammet Karacay, İskender Doğan, Sedat Kurt, Mesut Güler, Bahadır Kelci, Tahir Aygün, Birsen Bağcı, Cenk Öztürk’ten oluştu. Üst kurul delegesi olarak Mustafa Kaya, Ahmet Deda, Engin Ünal ve Selami Aydın seçilirken, Denetleme Kurulu üyeleri de Hakan Altınsır, Yasemin Abut ve Nadir Güleç oldu.

Yorumlar

ahmet albaş   -  Bağlantı 4 Şubat 2017, 18:08

BOYACI VE EKİBİNİ SEÇİLMELERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM BAŞARILAR DİLİYORUZ DENİZLİ MİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE DENİZLİMİZE

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı