REKLAMI GEÇ

Denizlililer derneğinin acı günü

İzmir Denizliler Dernek Başkanı Yener Gürce, uzun yıllar birlikte mücadele ettiği yolda en yakın dostu, yardımcısı ve eşi Nihat Gürce’yi amansız hastalıktan kurtaramadı. Nihat Gürce, dün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2007 Salı, 00:00

İzmir Denizlililer Dernek Başkanı Yener Gürce’nin eşi Nihat Gürce (60) uzun süredir tedavi gördüğü rahatsızlığındankurtulamayarak dün sabah saatlerinde hayata veda etti. İzmir’de yaşayan Denizlilileri tek çatı altında toplamak için 1990 yılında kurulan İzmir Denizlililer derneğibaşkanı olan Yener Gürce, eşi ile birliktebu konuda uzun yıllar verdiği mücadelede başarılı olmuştu.

Eşi Nihat Gürce’nin uzun süredir tedavi gördüğü kanser hastalığı ile son aylarını dernek faaliyetlerine fazla ayıramadığı için üzüntü içinde olduğunu belirten Başkan Gürce “bir tarafta çok sevdiğim eşim, bir taraftakendi ailem gibi gördüğüm Denizlililer derneği. Bunlardan yarılmam mümkün değil. Eşimin rahatsızlığı nedeniyle dernek faaliyetlerine fazla zaman ayıramıyorum. Eşimin sağlığı benim için önemli” diyerek eşinin başucundan ayrılmıyordu. Dün hayata gözlerine yuman Nihat Gürce’nin cenazesine sevenleri, aile dostları ve çok sayıda Denizlili katıldı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı