REKLAMI GEÇ

İlhan İlhan’a karşı

İlhan İlhan’a karşı

Denizli Barosu’nda seçim heyecanı… Mevcut Başkan Müjdat İlhan ve Hakan İlhan başkanlık için yarışacak. İki gün sürecek kongre yarın başlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2016 Cuma, 15:46

Denizli Barosu yarın kongreye gidiyor. Mevcut Başkan Müjdat İlhan’ın yeniden görev talep ettiği seçimlerde karşısında ise Hakan İlhan yarışacak.

İki gün sürecek kongrede 981 avukat oy kullanacak. Kongrenin ilk günü konuşmalar ve aday tanıtımları ile geçecek. İkinci gün ise oylama gerçekleşecek. Üyeler başkanlar hariç 10 kişilik yönetim kurulunu oylayacak. Avukatlar yeni binalarında ilk kez bir seçim gerçekleştirecek.

İŞTE MÜJDAT İLHAN’IN LİSTESİ
Denizli Barosu’nda üç dönemini tamamlayan Müjdat İlhan dördüncü dönem için meslektaşlarından yeniden destek istiyor. Kendi döneminde Denizli Barosu’na yeni bir bina kazandıran İlhan’ın yönetim listesinde Burcu Aybey, Özge Abakay, Erhan Balaman, Erman Yarışan, Emin Eren, Halil Akçil, Hasan Ozan Orpak, İsmail Özgür, Mustafa Yıkar ve Veli Deveciler yer alıyor.
Müjdat İlhan’ın TBB delege adayları ise Hülya Çetinel, Cengiz Kılıç, Alpaslan Oruç ve Kamil Doğan olacak.

NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRDİK?
Baro Başkanı Müjdat İlhan yeni dönem öncesi meslektaşlarına verdiği sözlerine yerine getirmenin mutluluğu ile çıktığını söyledi. İlhan, 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve sonraki süreçte üzerlerine düşeni yaptıklarını belirtirken, “Böyle zor ve tehlikeli günlerde halkımızın yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Fakat adalet duygusunu yitiren toplum kaosa sürüklenmeye mahkumdur. Bunun bilincindeyiz. Her zaman hukuku savunmaya devam ettik, edeceğiz” dedi. Hizmet binalarını tamamlamanın mutluluğu ile seçime gittiklerini de sözlerine ekleyen Müjdat İlhan, tüm meslektaşlarına seslenerek genle kurula davet etti.

İŞTE HAKAN İLHAN’IN YÖNETİMİ
Yeni dönemde yeni bir anlayışla hareket etmek isteyen başkan adayı Hakan İlhan da meslektaşlarına seslenerek destek istedi. Hakan İlhan’ın aday yönetiminde Zehra Demirci, Saniye Ötkün, Fatma Atıcı Bakcan, Mehmet Altıntaş, Osman Sivri, Uğur Balay, Ufuk Kök, Engin Yıldız, Bülent Akbulut, Evrim Başaren isimleri yer aldı. Hakan İlhan’ın birlik delege adayları ise Ahmet Usul, Halil Sarı, Tezcan Çakmak ve Ufuk Özdemir oldu.

BİR BARO HAYALİMİZ VAR
Tek tek üye ziyaretleri yapan ve sosyal medyadan da meslektaşlarına seslenen Hakan İlhan “Birlikte yönetilen bir baro hayalimiz” var diyerek başladığı yürüyüşünde destek istedi.
Hakan İlhan meslektaşlarına; “Baronun her toplumsal olayda siyaset üstü üst akıl olarak görüşünün zaman kaybetmeden bildirmesi bu olaylarda hiç zaman kaybetmeden hızlıca devletin bütünlüğünün ve hukukun üstünlüğünün vurgulanması gerektiği kanaatindeyiz” diye seslendi. İlhan tüm üyelere seslenerek ‘gelin hep birlikte Denizli Barosu’nu yönetelim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı