REKLAMI GEÇ

KAPILARI HERKESE AÇTI

KAPILARI HERKESE  AÇTI

Denizli Barosu yeni hizmet binasının açılışını yarın gerçekleştirecek. Başkan Müjdat İlhan yeni binanın sadece avukatlara değil tüm Denizli halkına açık olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2016 Perşembe, 13:36

Denizli Barosu’nun, Türkiye Barolar Birliği’nin de desteği ile 8,5 milyon liraya mal ettiği Adalet Mahallesi’ndeki yeni baro binası yarın akşam gerçekleşecek törenle yapılacak.

denizli-barosu-yeni-yerinde-1

6700 metrekare kapalı alana sahip, içinde idari bölümlerin yanı sıra, çoklu kullanım amaçlı bin kişilik salon, eğitimlerin gerçekleştirildiği 400 kişilik toplantı salonu, otoparkı, ticari alanları, düğün salonu, kütüphanesi, arşiv bölümü ve ibadet alanları bulunan yeni Denizli Barosu binasının açılış törenine Türkiye Barolar Birliği Başkanı MetinFevzioğlu da katılacak. Fevzioğlu açılış törenin ardından ‘Hukuk ve Demokrasi’ konulu bir söyleşi yapacak.
Bugün yeni binayı Denizli’de görevli basın mensuplarına tanıtan Başkan Müjdat İlhan, Gevzioğlu’nun konferansının tüm Denizli’ye açık olduğunu belirterek, davette bulundu.

Kurumsal kimlik konusunda önemli adımlar attıklarını, fiziki şartları tamamladıklarını belirten Denizli Barosu Başkanı İlhan, “Yeni merkezimiz elbette avukatlara hizmet edecek ama tüm Denizli halkına da kapılarını açacak. Burası gündemin değerlendirildiği bir merkez olacak. Bir idare binası değil sosyal bir merkez olacak. Burada kültüre ve sanata da hizmet edilecek. Önümüzdeki günlerde ticari alanların ihalesini gerçekleştireceğiz” dedi.
Yapının şimdilik Denizli Barosu için biraz büyük olduğunu söyleyen İlhan, “Türkiye’de faal durumdaki en büyük baro binasına sahibiz. Geleceği düşünerek planladık. Şimdilik biraz büyük gibi gelebilir ama gelecekte bu bina da bize yetmeyecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı