REKLAMI GEÇ

Şimdi de PAÜ karıştı

Şimdi de PAÜ karıştı

Dün akşam sert çatışmaların yaşandığı Delikliçınar’daki Berkin Elvan eylemlerinin ardından bugün de Pamukkale Üniversitesi karıştı. Bir grup öğrenci derslere girmeyerek eylem yapınca polis, yine müdahale etti. Olaylar öğrencilerin dağıtılmasıyla şimdilik yatıştırıldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2014 Çarşamba, 14:29

Berkin Elvan protestoları sürüyor. Dün akşam polisin sert müdahalesiyle ortalığın savaş alanına döndüğü Delikliçınar’daki eylemlerin ardından, protesto gösterileri bugün de Pamukkale Üniversitesi’nde devam etti.

galeri-anons

Derslere girmeyerek kampus içindeki yemekhanenin önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişilik grup, dışarı çıkıp yürüyüş yapmak isteyince polisin müdahalesi geldi.

ic
Öğrenciler, TOMA’larla tazyikli su sıkılarak dağıtılmaya çalışıldı. Tekrar toplanmaya çalışan göstericilerin, polisle çatışmaları yaklaşık 1 saat devam etti. Bu arada çok sayıda öğrenci de polis tarafından gözaltına alındı.

Kampus çevresinde dağıtılan öğrenciler, Bursa Caddesi’ne doğru kaçtı. Burada öğrencilerin eylemi ara sokaklarda bir süre daha devam etti. Öğrencilerin dağıtılmasıyla bölgede hareketlilik sona erdi.

Yorumlar

zehra tuna   -  Bağlantı 12 Mart 2014, 17:34

Müdalelere karşı ısrarla biber gazı ve su sıkarak mı BERKİN’leri azaltacaksınız…!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı