REKLAMI GEÇ

TÜKÇEV Başkanı Aslan’a 3 ayda 3 ödül

TÜKÇEV Başkanı Aslan’a 3 ayda 3 ödül

Sadece Denizli’nin değil, Türkiye’nin yakından tanıdığı isimlerden biri olan Av. Beyhan Aslan, siyasi yaşamındaki başarısını, Türkiye’nin en büyük çevre vakıflarından biri olan TÜKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı olarak da sürdürüyor. Aslan, 3 ay içerisinde ikisi bakanlıktan olmak üzere, 3 ayrı ödüle layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2014 Perşembe, 16:27

ANAP’tan 21. dönem milletvekili olarak parlamentoda Denizli’yi temsil eden, siyasi birçok çalışmada etkili bir şekilde yer alan, grup başkan vekilliği görevini üstlenen Av. Beyhan Aslan, aktif siyasetten çekilmesinin ardından kurduğu ve kısa süre içerisinde Türkiye’nin en büyük çevre vakıflarından biri haline gelen TÜKÇEV’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak da önemli başarılara imza atıyor.

TÜKÇEV’deki ekibiyle birlikte oluşturduğu başarılı çevre projeleri nedeniyle dikkatleri üzerine toplayan Beyhan Aslan’a, 3 ay içerisinde ikisi bakanlıklardan olmak üzere, 3 ayrı ödül verildi.Bunlardan ilki Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nca verildi. Aslan, Tüketici Hizmet Ödülü’nü Ankara’da düzenlenen 17. Geleneksel Tüketici Ödül Töreni’nde, Bakan Hayati Yazıcı’nın elinden aldı.

İkinci ödül ise bu yıl ki 5 Haziran Çevre Günü nedeniyle Çevre Bakanlığı adına Ankara İl Çevre Müdürü Halil İbrahim Metin tarafından, TÜKÇEV Başkanı Beyhan Aslan’a “Başarı” ödülü olarak takdim edildi.

Son alarak ise her yıl gerçekleşen “6’ncı Alkışı Hak Edenler” projesi nedeniyle Uluslararası Radyocular Birliği tarafından Beyhan Aslan “Alkışı Hak Eden En İyi STK” ödülü verildi.

Beyhan Aslan’ın ödül aldığı ve Uluslararası Radyocular Birliği tarafından organize edilen “6. Alkışı Hak Edenler” ödül töreninde;Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, şarkıcı ve manken Ece Gürsel,TRT FM / İsmail Ünlü – TRT Radyolar Dairesi Müdürü’ne,Kanal 7 Televizyonu’ndan Zahid Akman, ATV Ankara Temsilcisi Mehmet Akarca ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e de ödül verildi.

Yorumlar

Tuncer Tunçbilek   -  Bağlantı 20 Haziran 2014, 08:45

Sayın Beyhan Aslan daha çok önemli görevlere layık bir büyüğümüzdür, hani “kader utansın” diye bir tabir vardırya işte tamda burda kendini bulur, başarıilarınızın devamını diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı