REKLAMI GEÇ

YILMAZ’A BÜYÜK DESTEK

YILMAZ’A BÜYÜK DESTEK

8 Mayıs’ta genel kurulun yapılacağı Denizli SMMMO’da Başkan Necdet Yılmaz, seçim bürosunu açtı ve meslektaşlarına yemek verdi. Yılmaz, kongrenin düzeyli ve olgun bir atmosferde geçeceğini kaydetti.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2010 Cumartesi, 18:17

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz, 8 Mayıs’ta yapılacak seçimli olağan kongre öncesinde, meslek mensuplarına, açılışını yaptığı seçim bürosunda yemek verdi. Meslektaşlarını ağırlayan Yılmaz’ın davetine, oda üyelerinin çok büyük bölümü katıldı.

Yemek sonrasında, seçim bürosunun resmi açılışı da kurdele kesilerek gerçekleştirildi. Genel kurulun muhasebeci ve mali müşavirlere yakışır ongunlukta geçeceğini ve düzeyli bir yarış olacağını söyleyen Yılmaz, her meslek mensubunun aday olma hakkı olduğunu hatırlatarak, “Önemli olan genel kurulun odamız saygınlığına yakışır, düzeyli bir şekilde yapılması ve tamamlanmasıdır” dedi.

Birlik Dayanışma Grubu adına seçim ofisinin açılışını yapan Necdet Yılmaz, ekiplerinin gelecek yıl da hizmet etmek için yola çıktığını söyledi. Yasalarının çıktığı 1989’dan beri bayrağı daha iyi yerlere taşıdıklarını ifade eden Yılmaz, “Mali Müşavirler Odamızın yaptığı hizmetleri ve görevleri bellidir. Bizler her zaman üyelerimizin bilgileri dahilinde hareket ettik. Herkes bugün aramızda. Bizler neler yaptığımızı anlatmak istemiyoruz. Neler yapacağımızı da üyelerimiz gayet iyi biliyor. Odamızda sürekli mesleki eğitimler vererek eğitim yuvası haline getirdik. Biz bugün ortaya çıkmadık. Dün de buradaydık. Allah bizi mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Daha sonra meslektaşları ile birlikte seçim bürosunda sohbet eden Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz’a, burada meslektaşları da oda faaliyet ve çalışmalarından duydukları memnuniyetleri aktardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı