REKLAMI GEÇ

Abalıoğlu’ndan PAÜ’ye ziyaret

Abalıoğlu’ndan PAÜ’ye ziyaret

Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Abalıoğlu, PAÜ Hastanesinde Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2018 Perşembe, 13:19

Türkiye’nin sayılı hayırseverlerinden olan, eğitime ve sağlık kurumlarına yaptığı desteklerle Denizli’ye büyük hizmetler veren Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Abalıoğlu, Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer’i ziyaret etti.

Geçmiş yıllarda FTR ünitesinin tüm odalarının tefrişatını üstlenerek kendisi ve şirketi adına Organ Nakli Ünitesi’nde de oda bağışında bulunan hayırsever Abalıoğlu, ziyareti sırasında Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer başta olmak üzere tüm öğretim üyelerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Abalıoğlu’nun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, “Bu güzel ziyaret için kendilerine çok müteşekkirim. Hastanemizde yapmış olduğumuz güzel çalışmaların, güzel hizmetlerin kazandırdığı bu dostluk bizi bir araya getirdi. Hizmetlerimiz ve güzel çalışmalarımız birlik ve beraberlik içinde devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı