REKLAMI GEÇ

Çocuklardan huzurevi sakinlerini ziyaret

Denizli Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, huzurevine giderek yaşlıları ziyaret etti. Çocuk meclisi üyeleri mecliste aldıkları karar gereği büyüklere örnek olacak bir davranışta bulunarak huzurevi sakinlerinin dertlerini dinleyip aldıkları çeşitli hediyeleri verdi.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2007 Salı, 00:00

Meclis Başkanı Çiçek Sırma önderliğindeki çocuklar, yaşlılarla teker teker ilgilendi. Ziyarette, duygu dolu anlar da yaşandı. 3 yıldır hiçbir ziyaretçisi gelmeyen Mehmet Arı, torunu yaşındaki çocukların elini öpmesiyle duygulanarak gözyaşlarını tutamadı. Bu arada, çocuklar getirdikleri hediyeleri huzurevi sakinlerine verdi. Yaşlılar çocukluk ve gençlik yıllarındaki anılarını çocuklara anlatırken, çocuklarda meclisin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Denizli Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Çiçek Sırma, huzurevi sakinlerinin en çok da ziyarete gelip hatırlarını soracak insanları umutla beklediklerini belirterek, ‘Bugün huzurevine geldik, yaşlılarımıza moral vermek istedik. Bayramda, özel günlerde, hafta sonlarında kısaca boş zamanlarda herkesin buraya gelerek yaşlılarımıza ilgi göstermelerini istiyoruz. Meclisimiz, Çocuk Yuvası ve huzurevini sık sık ziyarete gelecek’ dedi.

Bu arada, meclis aldığı diğer bir kararı uygulamaya geçiriyor. Kısa süre sonra bakıma muhtaç bir aileyi ziyaret edecek olan meclis üyeleri çocuklar, burada bulaşık, çamaşır yıkayıp, evin ihtiyaç duyulan yerlerine boya yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı