REKLAMI GEÇ

25 yıl sonra buluştular

25 yıl sonra buluştular

PAHOY’un ilk yıllarında dansçı olarak görev yapan 32 arkadaş, 25 yıl sonra MySoho’da buluşarak nostalji yaptı, hasret giderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2017 Salı, 15:48

1990 ile 2000 yılları arasında Denizli Anadolu Lisesi, Tev Anadolu Lisesi, Denizli Lisesi’nin Halk Oyunları ekiplerinde oynayıp PAHOY’da da görev alan, ilk Avrupa festivali dahil bir çok festivalde de yer alan dansçılar anılarını paylaştı.

Şu anda iş insanı, doktor, mühendis, mimar, sanayici, diş hekimi, işletmeci, öğretmen, avukat olan Ali-Ceyda Yüksel, Aslı Kasapoğlu Çaputçu, Ayça Kayalıoğlu Supçiller, Baki-Zeliha Dalaman, Buket Dalaman, Çağdaş-Alev Özkardeş Döğüş, Çağlar-Gülçin Sarıkaya Kolbaşı, Demet-Burhan Şenel, Derya Kılınç, Dilek-Tuana-Deniz Semerci, Emel Samanlıoğlu, Gökçe Kayalıoğlu, Hüseyin Selçuk, İnci-Emre Kaygın, Salih-Şeyma Kayhan, Seher Sarıca, Sezgin-Duygu Keçeci, Sündüz Alkapar İlhan Tuğrul-Kevser Zor gecenin ilerleyen saatlerine kadar geçmişte özellikle yarışmalarda ve festivallerde yaşadıklarını tekrar anımsadılar, güldüler, eğlendiler, oynadılar ve o günlerdeki gibi artık çocuklarıyla festivallere katılmak için sözleştiler.

Gecenin sonunda organizasyonu yapan PAHOY Başkanı Deniz Semerci, “Bu ilk buluşmamızdı. Birbirimizi özlemişiz, önümüzdeki günlerde şu anda kent dışında ve ülke dışında olanlarla da bir araya gelmek için bu geceleri tekrarlayacağız ve o günlerdeki gibi yaz sezonunda yurt dışındaki festivallerde görüşmek üzere” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı