REKLAMI GEÇ

Kaçar için Mevlid-i Şerif okutuldu

Kaçar için Mevlid-i Şerif okutuldu

Geçtiğimi yıl Aralık ayında vefat eden, Denizli ve Pamukkale’de eğlence dünyasının tanınan isimlerinden Şerafettin Kaçar için doğum gününde Mavlid-i Şerif okutuldu.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2017 Pazar, 14:15

Denizli eğlence dünyasının tanınan isimlerinden, şehirdeki birçok eğlence mekanını işleten Şerafettin Kaçar, geçtiğimiz yıl Aralık ayında cezaevinde mücadele ettiği kansere yenik düşmüştü.

Denizli’de, eğlence dünyasına 1980’li yıllarda Havuzlu Köşk ile adım atan, ardından da Pamukkale ve kent merkezinde eğlence mekanları açan Şerafettin Kaçar’ı ailesi ve yakınları unutmadı. Kaçar için, 27 Ağustos olan doğum gününün ertesinde yemekli bir organizasyonla Mevlid-i Şerif okutuldu.

Cezaevindeyken hastalığının ilerlemesi nedeniyle tahliye edilen ve hastanede tutulan Kaçar, kanser hastalığına yenik düşmüştü.

Demokrasi Meydanı’ndaki eski Havuzlu Köşk olarak bilinen mekânda gerçekleşen yemekli Mevlid-i Şerif’e Şerafettin Kaçar’ın ailesinin yanı sıra akraba ve dostları katıldı. Saat 11.00’de başlayan Mevlid’de davetlilere yemek ikram edildi, Kaçar için dualar okundu.

Şerafettin Kaçar, kent merkezindeki İmagine Bar, Pamukkale’deki Myth Clup ve Doğa Park gibi, kent halkının gittiği eğlence mekanlarının sahibiydi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı