REKLAMI GEÇ

Huzurevi sakinlerinden Vali’ye ziyaret

Huzurevi sakinlerinden Vali’ye ziyaret

Huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Vali Erkmen’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2010 Cumartesi, 10:08

Her yıl, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Denizli Huzurevi’nde kalmakta olan yaşlılar, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarete Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Şerife Kır, Huzurevi Müdürü Ali Tufan, Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş, Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Vakfı Başkanı Musa Kazım Manasır ve Huzurevi sakinleri katıldı.

Vali Yavuz Erkmen ziyaretlerinden dolayı katılımcılara teşekkür ederek, “Türk Milleti olarak bizi diğer milletlerden ayıran özelliklerimiz var. Bu da toplum olarak bizim büyük bir dayanışma içinde olmamız. Bağlarımız kuvvetli. Yetişme tarzımız olarak küçüklerimize sevgi büyüklerimize saygı çerçevesinde büyüdük. Yaşlılar bizim için en kıymetli varlıklarımızdır. Yaşlıların geçirdiği tecrübeler, gençlere ışık tutacak tecrübelerdir. Onların bu tecrübelerinden yararlanmak lazım. Ailede yaşlılarımız o ailenin temel direğidir. Onların tecrübelerinden yararlanan aile daha iyi daha olumlu şekilde yönlenecektir” dedi.

Vali Yavuz Erkmen ayrıca, sosyal devlet olmanın gerektirdiği bir takım yapılması gereken işler olduğunu söyleyerek, devlet olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını, yerelde de belediye ve sivil toplum örgütlerinin bu işin içinde yer aldığını ifade ederek, bu şekilde Denizli’de bir aileyi oluşturduklarını sözlerine ekledi.

Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Vakfı Başkanı Musa Kazım Manasır da, gösterilen ilgi ve yapılan yardımlardan çok memnun olduklarını ifade ederek yardım ve desteklerinden dolayı Vali Erkmen’e teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı