REKLAMI GEÇ

İtfaiyeden kedi ve yılan operasyonu

İtfaiyeden kedi ve yılan operasyonu

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, su giderine sıkışan ve zor durumda kalan yavru bir kedi ile girdiği kuyudan çıkamayan yılanı kurtardı. Kedi sahibine teslim edildi, yılan da doğal yaşam alanına döndürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2016 Çarşamba, 10:14

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, zor durumda kalan hayvanların imdadına yetişmeye devam ediyor. İtfaiye ekipleri, Acıpayam ve Çivril’de hayvanlara yardım elini uzattı.

ACIPAYAM’DA KEDİ OPERASYONU
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi ekipleri, bir evin pis su giderine yavru bir kedinin sıkıştığı ihbarının alınmasının ardından bölgeye gitti. Afacan kedi, kafasını soktuğu su borusundan çıkaramayınca zor anlar yaşadı. Ekipler, duvarın bir bölümünü kırdı, yavru kediyi kurtararak sahibine teslim etti.

ÇİVRİL’DE YILAN’IN YARDIMINA KOŞTULAR
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çivril Şubesi ekipleri de zor durumdaki bir yılanın imdadına yetişti. Vatandaşlar, kuyuda yılan olduğunu ve kendi imkanlarıyla çıkamayacağını görünce durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiyeciler, yılanı kuyudan çıkardı, doğal yaşam alanına döndürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı