REKLAMI GEÇ

Onlar Denizli’de 28 kişiler

Onlar Denizli’de 28 kişiler

Gazeteci Yazar Tuncay Özkan tarafından kurulan ‘Biz Kaç Kişiyiz Platformu’ bir araya geldi. Platformun Ege Bölgesi Sorumlusu Utku Gümrükçü’nün konuşmacı olarak katıldığı Esnaf Sarayı’ndaki toplantıya sadece 28 kişi katıldı.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2008 Cumartesi, 01:00

‘Biz Kaç Kişiyiz Platformu’ üyeleri Esnaf Sarayı’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Gazeteci yazar Tuncay Özkan tarafından kurulan ve kısa sürede internet aracılıyla 1.2 milyon üyeye ulaşan platformun amacı ise gündemdeki olayları değerlendirmek ve sivil örgütlenmeyi sağlamak.

Platformun son dönemlerde yaptığı çalışmalar ve platformun amacı hakkında bilgilerin verildiği toplantıya Biz Kaç Kişiyiz Platformu Ege Bölgesi Sorumlusu Utku Gümrükçü, Yardımcısı Barış Melengeç, Sedat Çuhadar ve platformun Denizli üyeleri katıldı.

Katılımın az olduğu toplantıda bölge sorumluları platformun tüzüğü ve örgütlenmeler hakkında bilgiler verdi. Platformun kısa süre içerisinde önemli bir üye sayısına ulaşmasının sebebinin gündemdeki olaylara vatandaşların duyarsız kalmamasına bağlayan w

Biz Kaç Kişiyiz Platformu Ege Bölgesi Sorumlusu Utku Gümrükçü, “ Platformumuzun asıl amacı vatana sahip çıkmak. Tuncay Özkan bu platformu kurdu. Ama Tuncay beyin siyasi görüşü ne olursa olsun veya hangi partide yer alırsa alsın bu platformumuzu ilgilendirmiyor. Bizler kendi görüşlerimiz ile vatanımıza sahip çıkmaktayız. Yani platformun kapısı herkese açık”dedi.

Peki Kaç kişiydiler

Şu anda internet üzerinden www.bizkackisiyiz.com sitesinden faaliyet gösteren sitenin Denizli’den toplam 1500 üyesi bulunuyor. Peki Denizli’deki bir çok dernek veya sivil toplum örgütünden bile fahri üye sayısı fazla olan bu derneğin toplantısına kaç kişi katıldı. Esnaf sarayında küçük bir salonda yapılan toplantıya sadece 28 üye ile 4 yönetici katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı