REKLAMI GEÇ

Teknoloji ve Ar-Ge günleri başlıyor

Teknoloji ve Ar-Ge günleri başlıyor

Bu yıl ikincisi, 12-14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Teknoloji ve Ar-Ge Günleri’, PAÜ Rektörlüğü Senato Salonu’nda yapılan toplantı ile tanıtıldı.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2010 Pazartesi, 15:25

Toplantıya Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kumsar, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, PAÜ Teknokent Müdürü Doç. Dr. Soner Haldenbilen, kurum temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Basın toplantısında, Teknoloji ve AR-GE Günleri hakkında bilgi veren Prof. Dr. Kumsar, AR-GE konusunda birçok firmanın çalışmalar yaptığına değinerek üniversite olarak, Teknokent’te birçok firmayla ortak çalışma içinde olduklarını hatırlattı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan etkinliğin, üniversite ve sanayiye faydalı olmasını dilediklerini belirten Prof. Dr. Halil Kumsar, yenilikçi birçok projenin nasıl hayata geçebileceği konusunda önemli ipuçları vereceğini söyledi. Teknoloji ve AR-GE Günleri’ni geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Prof. Dr. Kumsar, 2. Teknoloji ve AR-GE Günleri’nin sanayi, üniversite ve yenilikçi fikirler adına başarılı geçmesini diledi.

Toplantı daha sonra basın mensuplarından gelen soruların yanıtlanmasıyla devam etti.

Pamukkale Üniversitesi, ABİGEM, PAÜ Teknokent, Enterprise Europe Network, Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası ve DETKİB tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Teknoloji ve AR-GE Günleri, geçen yıl olduğu gibi PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca eğitimler, başarı öyküleri, paneller ve çeşitli toplantıların yapılacağı Teknoloji ve AR-GE Günleri, 12 Mayıs 2010 tarihinde 09.00’da yapılacak kayıtların ardından “Hibe Kaynakları İçin Proje Yazma Eğitimi” ile başlayacak.Ayrıca 13 Mayıs 2010 tarihinde saat 09.30’da PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde “Teknoloji ve AR-GE Günleri” fuarı düzenlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı